Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Építési telek Nagyréven eladó!

A Martfűi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínálja  Nagyrév központjában elhelyezkedő építési telkét! A nagyrévi építési telek jellemzői: - 771 m2 -es telek - a telken egy beton garázs található  -az egész telek körbe van kerítve - a víz a telken belül található - kiváló lehetőség nyaraló vagy lakóház épít..

490.000 Ft

Nagyrév, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó ház/telek Szolnokon!

A szolnoki Casanetwork Ingatlaniroda megvételre kínál Szolnokon egy 2 szobás vegyes (tégla, vályog) építésű házat! A ház jellemzői: - 512 m2-es telek - 55 m2-es lakóterület - tégla és vályog építésű - 2 szobás - villany van csak bevezetve - a ház erősen felújítandó/elbontandó Vásárolna, de nincs rá keret? K..

2.900.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek/ház Szolnokon!

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál  Szolnokon egy 512 m2-es telket!  A telken egy 55 m2-es tégla/vályog építésű elbontandó/felújítandó ház található melléképülettel. - 512 m2-es telek - 55 m2-es lakóterület - tégla és vályog építésű - 2 szobás - villany van csak bevezetve - a ház erősen fe..

2.900.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Tószegen, Szolnok felőli oldalon eladó építési telek!

 A szolnoki CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Tószegen, Szolnokról gyorsan megközelíthető építési telket!  Az eladó ingatlan jellemzői: - az utcában a gáz bevezetve, a víz, villany, csatorna a telken van - a telek elhelyezkedés nagyon egyedi, három utca öleli körül,  - jelenleg kettő utcáról van bejá..

3.900.000 Ft

Tószeg, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Szolnokon 353 m2-es épitési telek eladó

Szolnoki ingatlaniroda eladásra kínál Szolnokon egy építési telket. A szolnoki építési telek jellemzői: - belvárosi Thököly ut -két utcára nyilik - két helyrajzi telek 353 m2 - összközműves - egy 83 m2-es vályog építésű bontandó házzal Amennyiben  a fenti építési telek vagy bármely kínálatunkban található ép..

10.000.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Telek a villák felett - Balatonalmádi

 Telek a Balatonalmádi villa sor felett - ELADÓ CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 899 sz panorámás zárt kerti ingatlanját Balatonalmádiban Panorámás zárt kert jellemzői:       - 3619 m2 a telek területe       - villany a telek előtt,-víz-csatorna,-gáz a telek alsó részén       - Ev b..

4.500.000 Ft

Balatonalmádi, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Kertvárosi hangulat - eladó ÉPÍTÉSI TELEK NAGYVÁZSONYBAN - N

A CASANETWORK BALATONFÜREDI Ingatlanirodája eladásra kínálja a 1293-as számú, kertvárosi hangulatú ÉPÍTÉSI TELKÉT. A CASANETWORK BALATONFÜRED által kínált NAGYVÁZSONYI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői: - nyugodt, csendes utcában található - közművesített, gáz az utcán - bio körte fa és egyéb növények a telken - Dél - ..

3.900.000 Ft

Nagyvázsony, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Balatonfüredi örök panorámás építési telek

Balatonfüredi örök panorámás építési telek - ELADÓ BALATONFÜREDI ÖRÖK PANORÁMÁS TELEK  A CASANETWORK balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 1294 számú, kiváló adottságú ÖRÖK PANORÁMÁS  ÉPÍTÉSI TELKET BALATONFÜRED TAMÁSHEGYEN  A BALATOFÜREDI ÉPÍTÉSI TELEK  jellemzői: - a telek Balatonfüred csodálatos ré..

75.000.000 Ft

Balatonfüred, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Szép környezetben, nyugodt helyen építési telek eladó! - Tal

Művészetek völgyében építési telek, a természet közelében - eladó építési telek Taliándörögdön   A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 0852-es számú, remek adottságokkal rendelkező építési telket Taliándörögdön.  A CasaNetWork által kínált taliándörögdi építési telek jellemzői:   - term..

3.900.000 Ft

Taliándörögd, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Rendezett ház nagy telekkel eladó! - Jenő

Jól megépített átgondolt családi ház  - eladó családi ház a fejér megyei Jenőben  A CasaNetwork Balatonalmádi  Ingatlaniroda eladásra kínálja a 0908-as számú családi házát Jenőben  A CasaNetWork által kínált jenői családi ház  jellemzői:   - Balaton távolsága 14 km  - nagy telek tartozik a családi házhoz össze..

26.000.000 Ft

Jenő, Fejér megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó építési telek Abonyban!

A CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál Abonyban, csendes, rendezett környéken egy építési telket. Az utcában szép, új építésű házak találhatóak. A telken víz, villany, vízóra, csatorna is megtalálható. Az ingatlanra egy vagy több szintes családi ház is építhető!   A telek jellemzői: - 2200 nm (nincs körbeke..

3.200.000 Ft

Abony, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó építési telek Kunhegyesen!

A Casanetwork ingatlan iroda megvételre kínál Kunhegyes egyik csendes utcájában, egy belterületi, 2160 m2 nagyságú építési telket. A területen 2014-ben megkezdték az alapozását egy kb. 110 nm-es családi háznak. A tervezett épület építési tervei megvannak, komoly érdeklődőnek bemutatásra kerül. A telek per- és te..

5.200.000 Ft

Kunhegyes, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó építési telek Cegléden!

A CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál Cegléden a kertvárosban egy építési telket. Az ingatlan nyugodt, csendes környéken helyezkedik el. Kerítéssel körbe van kerítve. Található rajta egy 5 nm tároló, szerszámok tárolására.  Övezeti besorolása Lke-1 (kertvárosias lakóövezet). A telek 30 % beépíthető. A beépí..

8.500.000 Ft

Cegléd, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Építési telek eladó Cegléden!

Eladó építési telek Cegléden! A CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál Cegléden egy építési telket.  A telek jellemzői: - 850 nm telek terület, - 30% beépíthetőség, - Víz a telken, - Gáz az utcában, - Villany az utcában,  - Parkolás utca,udvar, -Tehermentes Irányár:  8.500.000 Ft Csok#Család#Családi ház..

8.500.000 Ft

Cegléd, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó raktár, családi ház,telek együtt Törökszentmiklóson!

Törökszentmiklósi ingatlaniroda megvételre kínálja raktár, családi ház, telek komplexumát Törökszentmiklóson. Az eladó törökszentmiklósi ingatlan jellemzői: - kétszintes raktár, aminek a bejárata a Vásárhelyi Pál útra nyílik, mögötte egy félkész családi ház található beépíthető tetőtérrel, ami egy Kossuth útra n..

8.500.000 Ft

Törökszentmiklós, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

XVII.kerület központi részen kiadó önálló ház saját telekkel

XVII.kerület központi részen kiadó önálló ház saját telekkel.100E+rezsi  50 nm nagyságú,részben bútorozott és gépesített,önálló saját teljes,kocsi beállós ház kiadó.Tökéletes közlekedésű,buszmegálló kb 2-3 percre található.Csendes,fás utcában található az ingatlan.Azonnal megtekinthető és költözhető is.A lakással kapcs..

100.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Építési telek meglévő tervekkel! - Berhida

A veszprémi CASANETWORK INGATLANIRODA eladásra kínálja a 1204 számú építési telket, melynek jellemzői: - Berhida, kertvárosias lakóövezetben a Rózsafa utcában 1460 négyzetméteres építési telek - az építkezés megkezdődött, az alap ki lett ásva és vasszerelése elkészült, aminek a bekerülési értéke 1,000,000 Ft - ..

3.500.000 Ft

Berhida, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Veszprém megye, Felsőörs, ház eladó nagy telekkel!

 Alsóörs és Felsőörs között eladó egy 2100 nm-es telken lévő kétszobás ház. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan három különböző bejárattal rendelkezik. A telek három részre tagolódik: lakóház+udvar, szőlő, gyümölcsös. Víz, villany a házban,derítő az udvaron. Az épület nyílászárói fa alapúak, hőszigeteltek. A fűtés ka..

21.000.000 Ft

Felsőörs, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó 0Építési telek, Mogyoród

Mogyoród csendes, nyugodt természetközeli részén, de mégis mindenhez közel LKe-6-os övezetbe sorolt 1182m2-es telek eladó! A telken minden közmű - víz, gáz, villany, csatorna - megtalálható. Utcafrontja:15m, beépíthetősége 20%. Busz,hév, autópálya, iskola, óvoda, közért, közintézmények stb. a közelben!  Igény es..

12.500.000 Ft

Mogyoród, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó 75m2-es Építési telek, Mogyoród

Mogyoród csendes, nyugodt természetközeli részén, de mégis mindenhez közel 1000- és 1200m2-es telek egyben és külön-külön is eladó! Mindkét telken víz, gáz, villany, csatorna bevezetve. Utcafrontja:14- és 15m, beépíthetőség 20%-20%. A két ingatlan összevonása esetén társasházi lakásokat is lehet építeni. A kiseb..

31.000.000 Ft

Mogyoród, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Összközműves építési telek zöldövezetben eladó!

Szandaszőlősön, az Eper út közelében, csendes zsákutcában eladó egy szépen  gondozott kert:- területe 950 nm - lakóövezeti besorolás- telken belül található minden közmű- a telken található egy betongarázs, amely lakható, vagy szerszámtárolóként hasznosítható- a tetőtér beépíthető. ..

7.000.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők ! 9043 nm-s építési telek eladó!

Eladó Szolnokon a Széchenyi lakótelepen a Mentőállomás mögötti részen, 9043 nm-s egybefüggő építési telek. A telek megosztása már az új tulajdonosra vár.A telek alkalmas társasház, vagy 10-12 db családiház építésére,kereskedelmi, szolgáltató,szociális,kulturális, épületek létesítésére is.  Irodánk bankfüggetlen ..

125.000.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Gyümölcsfákkal telepített telek eladó!

Alamand, Szajolhoz közelebb eső részén 800 nm-es telek eladó! A telek füvesített, és termő gyümölcsfákkal betelepített, nem közvetlenül a vízparton található.Találunk itt egy mobil szerszám tárolót, de alkalmas üdülő, építésére is.Villany és vízvezeték a telken.Gázvezeték a telek előtt Akár nyaralók, kertészkedő..

2.650.000 Ft

Szajol, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Budaörs frekventált helyén 1514 nm belterületi telek eladó

Lakóparkot építene (akár összesen 1 600 nm lakótérrel) Budaörs legjobb helyén? Vagy inkább üzletházban gondolkozik? Esetleg egészségügyi centrumot tervez? Kivételes adottságai, mérete, elhelyezkedése révén az év üzletét kötheti meg ezzel az ingatlannal!Beépíthetősége 40%, összközműves, profil megkötés nélkül. A ..

190.000.000 Ft

Budaörs, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Érden, Vincellér városrészben 873 nm építési telek eladó

Itt előbb találkozik őzikével, mint ellenséges szomszéddal!Érd kedvelt részén, Vincellérben eladó egy 873 nm építési telek. Közművek a telekhatáron. Egyedi adottságú, különleges, rendkívüli hangulatú terület. Buja növényzet, madárcsicsergés, intimitás jellemzi. Álmodja meg ide az én házam az én váram jellegű o..

11.900.000 Ft

Érd, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Elvehetetlen panorámával 2600 nm telek Törökbálinton, 65 nm

Számoljon velünk!Az ingatlant akár 8.980.000 Ft önerővel  +  98.545 Ft / hó törlesztővel (Babaváró+ CSOK támogatás+ CSOK hitel+Fogyasztóbarát hitel) megvásárolhatja!Bankfüggetlen szakértőink személyes tanácsadással,  Önökre  szabott ajánlatokkal segítik a döntést, majd teljeskörű ügyintézéssel a megvalósítást. A..

44.900.000 Ft

Törökbálint, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Tökölön felújított ikerház fél nagy telekkel korrekt áron

Számoljon velünk!Az ingatlant akár: 7 780 000 Ft önerővel  + akár: 164 993 Ft / hó törlesztővel (Babaváró+ CSOK támogatás+ CSOK hitel+Fogyasztóbarát hitel) megvásárolhatja!Bankfüggetlen szakértőink személyes tanácsadással,  Önökre  szabott ajánlatokkal segítik a döntést, majd teljeskörű ügyintézéssel a megvalósí..

38.900.000 Ft

Tököl, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

60.047db hirdetés: Építési telek eladó vasútállomáshoz közel, Építési telek Nagyréven eladó, Eladó ház/telek Szolnokon, Eladó telek/ház Szolnokon, Tószegen Szolnok felőli oldalon eladó építési, Szolnokon 353 m2-es épitési telek eladó, Telek villák felett Balatonalmádi, Kertvárosi hangulat eladó ÉPÍTÉSI TELEK, Balatonfüredi örök panorámás építési telek, Szép környezetben nyugodt helyen építési telek, Rendezett ház nagy telekkel eladó, Új parcellázású építési telek remek helyen, Eladó építési telek Abonyban, Eladó építési telek Kunhegyesen, Eladó építési telek Cegléden, Építési telek eladó Cegléden, Eladó raktár családi háztelek ütt Törökszentmiklóson, XVIIkerület központi részen kiadó önálló ház, Építési telek meglévő tervekkel Berhida, Veszprém megye Felsőörs ház eladó nagy, Eladó 0Építési telek Mogyoród, Eladó 75m2-es Építési telek Mogyoród, Összközműves építési telek zöldövezetben eladó, Zöldövezeti összközműves építési telek eladó, Befektetők 9043 nm-s, Gyümölcsfákkal telepített telek eladó, Budaörs frekventált helyén 1514 nm belterületi, Érden Vincellér városrészben 873 nm építési, Elvehetetlen panorámával 2600 nm telek Törökbálinton, Tökölön felújított ikerház fél nagy telekkel, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.