Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

MNC Forgatható mágneses telefontartó autóba

Tulajdonságok: - Kompatibilis: iPhone, iPad, iPod, GPS, HTC, Samsung, stb - 360 fokban forgatható így könnyen beállíthatja a számára tökéletes szöget - Mágneses kialakítás - Gyorsan és könnyenedén felhelyezhető Mit rejt a termék doboza? - 1 db Forgatható mágneses telefontartó autóba - 2 db Mágnes..

1.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Kerékpárra Helyezhető Telefontartó Akashi ALTBIKEWATERPBLK F

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Kerékpárra Helyezhető Telefontartó Akashi ALTBIKEWATERPBLK Fekete-et verhetetlen áron. Szín: FeketeTípus: EgyetemesKompatibilis: 15,8 x 7,8 cm..

5.355 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mágneses autós telefontartó

Mágneses telefontartó Autóba, Irodába, Otthonra Felejtsd el a ragasztást! Felejtsd el a telefon karcolgatását! Felejtsd el a telefon csippantását! Ez egy olyan mágneses telefontartó, melyet nem kell a telefonodra ragasztani. Elég csak a mágneses lapot a tok és a telefon közé helyezned! Mágneses telefontartó jellemzők: ..

3.490 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Autós telefontartó

Telefontartó Autóba Felejtsd el a ragasztást! Felejtsd el a telefon karcolgatását! Felejtsd el a telefon csippantását! Ez egy olyan mágneses telefontartó, melyet nem kell a telefonodra ragasztani. Elég csak belehelyezned a telefont és automatikusan rögzíti. Mágneses telefontartó jellemzők: Univerzális, ennek köszönmhet..

3.490 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Telefontartó tok

Telefontartó tok Övre fűzhető prémium minőségű telefontartó tok, tépőzárral. Poliészter. Megvédi telefonját munka közben a portól és a szennyeződésektől. Szinte minden méretű telefonhoz használható ( max. 5,5 telefonhoz). A kijelzőt védi a karcolásoktól. Mérete: 110 x 160 mm

990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Telefontartó kormányra

Telefontartó kormányra pink A tartópántok állíthatóak: Maximális szélessége 80 mm. Kiváló 12 cm-es telefonokhoz. Rugalmas rögzítés: Könnyedén rögzítheti, vagy leválaszthatja eszközét a rugalmas gumipántnak köszönhetően bármely kormánytípus esetében. Könnyed felszerelhetőség: Nincs szükség egyéb eszközre ahhoz, hogy a t..

595 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Telefontartó kormányra

Telefontartó kormányra piros A tartópántok állíthatóak: Maximális szélessége 80 mm. Kiváló 12 cm-es telefonokhoz. Rugalmas rögzítés: Könnyedén rögzítheti, vagy leválaszthatja eszközét a rugalmas gumipántnak köszönhetően bármely kormánytípus esetében. Könnyed felszerelhetőség: Nincs szükség egyéb eszközre ahhoz, hogy a ..

595 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Telefontartó szellőzőnyílásba

Telefontartó szellőzőnyílásba Univerzális; használható minden okostelefonhoz. A szellőzőnyílásba egyszerűen beszerelhető. Optimális navigációs alkalmazásokhoz, szilárd és erős tartást biztosít, minden gomb és csatlakozó szabadon hozzáférhető, telefonvédő tokkal is használható.

495 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Univerzális tartó + ajándék telefontartó

Univerzális tartó + ajándék telefontartó Tablettartó ajándék telefontartóval! Tapadós polimer felület, ami olyan, mintha több száz apró tapadókorong tartaná a készüléket. 1. Pattintsa ki! Könnyedén pattintsa ki a használathoz. 2. Helyezze rá! Helyezze az eszközt a tartóra. 3. Kész! Egyszerű, kéz nélküli rögzítés bárhol..

1.130 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Kerékpárra Helyezhető Telefontartó Akashi ALTCARHOLD360W Feh

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Kerékpárra Helyezhető Telefontartó Akashi ALTCARHOLD360W Fehér-et verhetetlen áron.Szín: FehérTípus: EgyetemesForgás: 360ş

3.144 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Kerékpárra Helyezhető Telefontartó Akashi ALTBIKEWATERPBLK F

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Kerékpárra Helyezhető Telefontartó Akashi ALTBIKEWATERPBLK Fekete-et verhetetlen áron.Szín: FeketeTípus: EgyetemesKompatibilis: 15,8 x 7,8 cm..

6.052 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

2.Univerzális autós telefontartó szellőzőrácsra

Az autós tartóval biztonságban tudhatja a készülékét vezetés közben is. Rendkívül könnyen használható, stabilan tart, a legrázósabb utazások során sem kell attól tartani, hogy elengedné a mobiltelefont. 360°-ban könnyedén állítható, így a kellő szögben könnyedén beállítható a mobiltelefon képernyője. Ez akkor lehet fon..

3.090 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

1.Mágneses autós telefontartó szellőzőrácsra

Az autós tartóval biztonságban tudhatja a készülékét vezetés közben is Ha használ tokot, akkor a tok mögé tehető lap segítségével, ha nem akkor pedig a hátlapra ragasztható speciálisan kialakított fémlap segítségével biztonságosan tartja telefonját. Mindezt a lehető legrugalmasabban, 360°-ban elforgathatóan, a fejnek a..

3.190 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Guess telefontartó gyűrű (GURSEQGWH)

Fémből készült készüléktartó ujjgyűrű. Segít a tablet vagy a telefon stabil fogásában, kényelmes, egyszerű. Kitámasztóként is használható, asztalon, Minden telefonnal és táblagéppel használható!

4.490 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Baseus Privity Telefontartó gyűrű Fekete

Kényelmes, többfunkciós gyűrű okostelefonokhoz, ami maximális eszközfogást tesz lehetővé anélkül, hogy a leesés/kikapcsolódás veszélyeztetné. A gyűrűt kényelmesen beállíthatja a kezéhez 360 fokban, és összecsukás után sík felületű, amely nem befolyásolja az eszköz fogását. A védelmi funkciók mellett a gyűrű másik funk..

2.500 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Cellect Mágneses univerzális autós telefontartó szellőzőrács

Az autós tartóval biztonságban tudhatja a készülékét vezetés közben isHa használ tokot, akkor a tok mögé tehető lap segítségével, ha nem akkor pedig a hátlapra ragasztható speciálisan kialakított fémlap segítségével biztonságosan tartja telefonját. Mindezt a lehető legrugalmasabban, 360°-ban elforgathatóan, a fejnek a..

1.875 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Cellect Univerzális autós telefontartó szellőzőrácsra - Feke

Az autós tartóval biztonságban tudhatja a készülékét vezetés közben is.Rendkívül könnyen használható, stabilan tart, a legrázósabb utazások során sem kell attól tartani, hogy elengedné a mobiltelefont. 360°-ban könnyedén állítható, így a kellő szögben könnyedén beállítható a mobiltelefon képernyője. Ez akkor lehet fon..

1.739 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Handy Univerzális Bőr Telefontartó Tok - Barna

AlapadatokTípusTok Övre fűzhető prémium minőségű telefontartó tok, tépőzárral. Poliészter, bőr díszítéssel. Megvédi telefonját munka közben a portól és a szennyeződésektől. Szinte minden méretű telefonhoz használható ( max. 7 cm széles telefonhoz). A kijelzőt védi a karcolásoktól. Mérete: 90 x 140 mm..

1.718 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Tether Tools Rock Solid LoPro Telefontartó

Maximum 3.35? (85mm) széles telefonokkal kompatibilis tartó3 db 1/4?-20 anya menetet tartalmaz a sokoldalú szerelhetőség érdekébenFelszerelhető állványra, szelfibotra, opcionális adapterekkel fényképezőgépre, kamerára, fali tartókra, stb.Az adapterre, köszönhetően az 1/4?-20 anya meneteknek, pl. állványhoz történt rög..

5.123 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

3.138db hirdetés: MNC Forgatható mágneses telefontartó autóba, Kerékpárra Helyezhető Telefontartó Akashi ALTBIKEWATERPBLK, Mágneses autós telefontartó, Autós telefontartó, Telefontartó tok, Telefontartó kormányra, Telefontartó kormányra, Telefontartó szellőzőnyílásba, Univerzális tartó ajándék telefontartó, Kerékpárra Helyezhető Telefontartó Akashi ALTCARHOLD360W Feh, Kerékpárra Helyezhető Telefontartó Akashi ALTBIKEWATERPBLK, 2Univerzális autós telefontartó szellőzőrácsra, 1Mágneses autós telefontartó szellőzőrácsra, Guess telefontartó gyűrű (GURSEQGWH), Baseus Privity Telefontartó gyűrű Fekete, Cellect Mágneses univerzális autós telefontartó szellőzőrács, Cellect Univerzális autós telefontartó szellőzőrácsra, Handy Univerzális Bőr Telefontartó Tok, Alumínium motoros telefontartó fekete MM7377B, Alumínium motoros telefontartó MM7377H, PGYTech OSMO Pocket Univerzális telefontartó, Spigen Marvel telefontartó állvány Mintás, Spigen Marvel telefontartó állvány Mintás, Spigen Marvel telefontartó állvány Mintás, Tether Tools Rock Solid LoPro Telefontartó, MNC telefontartó szellőzőnyílásba csíptethető (55015) má, PolarPro telefontartó DJI Spark távirányítóhoz, PolarPro telefontartó DJI Mavic és Spark, Autó műszerfalra csíptethető telefontartó MM6815, Alumínium motoros telefontartó Qualcomm 30, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.