Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Jutai Szőlőhegyen eladó zártkert

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 2210-es számú JUTAI ZÁRTKERT. A LIDO HOME KAPOSVÁR  által kínált JUTAI ZÁRTKERT jellemzői: - A villany be van vezetve a telekre, a vízvezeték pedig a telek előtt  - tartozik egy kisebb szántó terület a telekhez - egy nagyjából 10 m2-es kis fából épült tároló van a terület..

1.500.000 Ft

Juta, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó Gyód szőlőhegyen családi ház

Eladó Pécs szomszédságában, a Gyód szőlőhegyen 2486 m2-es területtel egy 96-ban épült, 80 m2 alapterületű, kétszintes családi ház. Az alsó szinten garázs, tusoló, WC, előszoba, 1 szoba található, valamint innen jutunk le a kb. 15 m2-es, téglával kirakott, boltíves pincébe. Az emeleten nyitott terű nappali, egy innen ny..

20.500.000 Ft

Gyód, Baranya megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Csór-Iszka szőlőhegyen

Csór-Iszka szőlőhegyen kínájuk megvásárlásra ezt a zártkerti telket. A telek 1394 m2, víz és villany az utcába beveztve. A telek beépíthetősége jelenleg 3 %, de 2018 őszén ez 10 %-ra fog emelkedni. A telekhez aszfaltos út vezet, a megközelíthetősége kiváló, a kilátás gyönyörű. A telek sík, nem emelkedik. Amennyiben az ..

2.990.000 Ft

Csór, Fejér megye - aprohirdetesingyen.hu

KAPOSMÉRŐI SZŐLŐHEGYEN ZÁRTKERT - Kaposmérő

Kizárólag irodánkat bízták meg. A Kaposvári LIDO HOME Ingatlaniroda megvételre kínál 2199-es számon Kaposmérői zártkertet. A Lido Home Ingatlaniroda által kínált ZÁRTKERT jellemzői: -a 7700 nm-es telken van egy 30 nm-es présház, ami egy szobából, pincéből áll -a telken szőlő, gyümölcsfák, diófa, fenyőfák vannak..

1.300.000 Ft

Kaposmérő, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

A Szőlőhegyen felújított családi ház eladó - Mohács

A Szőlőhegyen felújított családi ház eladó. A falak és a nyílászárók hőszigeteltek. A földszinten nappali, zuhanyzó-WC, konyha, étkező, a tetőtérben 3 szoba, fürdő, 2 gardrób található. A vízellátás hidroforral fúrt kútból történik. A fűtést beépített vízteres kandalló biztosítja. A házhoz garázs, nagy udvar tartozik. ..

6.900.000 Ft

Mohács, Baranya megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Csór-Iszka szőlőhegyen

Csór-Iszka szőlőhegyen kínáljuk önöknek ezt a kivákó lehetőségekkel rendelkező telket. A telek 3000 m2 , a vezetékes víz a telken megtalálható, a villany pedig az utcában. Az ingatlan beépíthetősége 10 %. Aki csendre és piheésre vágyik, de mégis szeretne a város közelében maradni annak kiváló lehetőség. Hívon bizalomma..

4.500.000 Ft

Csór, Fejér megye - aprohirdetesingyen.hu

Kaposhomok szőlőhegyen telek eladó kis házzal!

Kaposvári Lido Home Ingatlaniroda megvételre kínálja a 02069-es számú, Kaposhomoki Zártkertet.  A zártkert jellemzői: Kaposvártól 14km fekvő igen jó tulajdonságokkal bíró, jó helyen található. - 116 m2 telken lévő 45m2 házzal,  - kialakított villannyal, leállás, rácsatlakozási lehetőséggel, - kis átalakítással..

2.500.000 Ft

Kaposhomok, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Olcsó zártkerti ingatlan a Jutai szőlőhegyen

Kizárólag nálunk. A kaposvári LIDO HOME Ingatlaniroda megvételre kínálja a 01191-es számú, jutai zártkerti ingatlant.   A LIDO HOME Ingatlaniroda által hírdetett 01191-es számú jutai zártkerti ingatlan jellemzői:  - 1480 m2 zártkerti telek a jutai szőlőhegyben.  - a telken található egy pince és egy 15 négyzet..

1.100.000 Ft

Juta, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

KAPOSFÜRED szigetelt házikó szőlőhegyen - Juta

KIZÁRÓLAG irodánkat bízták meg! A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1676-os számú KAPOSFÜREDI ZÁRTKERTET. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSFÜREDI ZÁRTKERT  jellemzői: -JUTAI SZŐLŐHEGYEN KAPOSFÜREDI búszmegállótól 10 percre!!! - 2014-ben épült , --gerenda vázzal készült -cementkötésű kőzetgyapos sz..

3.890.000 Ft

Juta, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Mohácson a Szőlőhegyen családi ház eladó.

A Szőlőhegyen családi ház eladó. A nyílászárók hőszigeteltek, zsalugáteresek. A fürdő felújítandó. A földszinten étkező-konyha, fürdő, WC, présház, kamra, az emeleten 3 szoba található. A szobák hajópadlósak, a többi helyiség kerámia lapokkal burkolt. A tető síkpalával fedett. A fűtés vízteres kandallóval biztosított. ..

8.900.000 Ft

Mohács, Baranya megye - aprohirdetesingyen.hu

A mohácsi Szőlőhegyen felújított családi ház eladó. - Mohács

A Szőlőhegyen felújított családi ház eladó. A csendes környezetben lévő házban a nyílászárók és a falak hőszigeteltek, a konyha és a fürdő felújított. A földszinten nappali-konyha, fürdő WC-vel, kamra a tetőtérben 1,5 szoba található. A szobák parkettásak, hajópadlósak, a többi helyiség kerámia lapokkal burkolt. A tető..

7.500.000 Ft

Mohács, Baranya megye - aprohirdetesingyen.hu

Autentikus tájjelegű ház a csopaki szőlőhegyen - Csopak

Csopakon kínálok megvételre egy impozáns épületet, ahol ötvöződik a régmúlt idők hangulata és a modern kor kényelme. A 180 nm-es ház háromszintes, stílusa rusztikus: gerendás mennyezett, bontott tégla, faburkolatok. Ezek a natúr anyagok mind otthonosabbá, kellemesebbé teszik a lakás különböző tereit. A lakóingatlan..

220.000.000 Ft

Csopak, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Pákozdon, szőlőhegyen, építési telek eladó!

Pákozdon, a Viola utcában,(szőlőhegyen) belterületi 855 m2-es építési telek 30 %-os beépíthetőséggel eladó!Az utcáról villanybekötési lehetőséggel, bekerítve nincs, mellette közvetlen kis házas telek van.Irányára. 1.500.000 FtÉrd: 0670-622-34-42 számon egész nap! 

1.500.000 Ft

Pákozd, Fejér megye - aprohirdetesingyen.hu

Csór Iszka szőlőhegyen tégla hétvégi ház vezetékes vízzel, v

Székesfehérvár melett, lakott külterületen,BŐVÍTHETŐ tégla hétvégi ház eladóSzékesfehérvártól 5 km-re, lakott külterületen, BŐVÍTHETŐ, fűthető téglaépítésű hétvégi ház, vezetékes vízzel, villannyal eladó.Földszint 16 nm (duplájára bővíthető ): konyha, étkező+ 10 nm-es fedett terasz ( beépíthető ).Beépített, hőszigetelt..

3.800.000 Ft

Székesfehérvár, Fejér megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Csór-Iszka szőlőhegyen

Csór-Iszka szőlőhegyen kínájuk megvásárlásra ezt a zártkerti telket. A telek 1394 m2, víz és villany az utcába beveztve. A telek beépíthetősége jelenleg 3 %, de 2018 őszén ez 10 %-ra fog emelkedni. A telekhez aszfaltos út vezet, a megközelíthetősége kiváló, a kilátás gyönyörű. A telek sík, nem emelkedik. Amennyiben az ..

2.990.000 Ft

Csór, Fejér megye - aprohirdetesingyen.hu

Présház Dombóvár-Szőlőhegyen

A LIDO HOME KAPOSVÁRI IRODÁJA eladásra kínálja a 1846-os számú, DOMBÓVÁR-SZŐLŐHEGYI ZÁRTKERTJÉT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált ZÁRTKERT jellemzői: - 800 m2-es területen található,- 44 m2-es lakóterülettel rendelkező présház,- 1998-ban építették,- a telken gyümölcsfák és szőlő található,- az alsó szinten talá..

2.300.000 Ft

Dombóvár, Tolna megye - aprohirdetesingyen.hu

Seregélyes-Szőlőhegyen két generációnak is alkalmas családi

Seregélyes-Szőlőhegyen 1987-ben téglából épült, akár két generációnak is alkalmas 219 nm-s, kétszintes + tetőteres családi ház eladó, mely 1700 nm-s telken helyezkedik el. 2004-ben elkészült az épület szigetelése és a tető felújítása is. A földszinten nappali, 1 szoba, kis nyári konyha, a kazánház és egy kamra találhat..

24.900.000 Ft

Seregélyes, Fejér megye - aprohirdetesingyen.hu

210db hirdetés: Jutai Szőlőhegyen eladó zártkert, mohácsi Szőlőhegyen felújításra szoruló családi, Eladó Gyód szőlőhegyen családi ház, Eladó telek Csór-Iszka szőlőhegyen, KAPOSMÉRŐI SZŐLŐHEGYEN ZÁRTKERT Kaposmérő, Szőlőhegyen felújított családi ház eladó, Tengelic-Szőlőhegyen családi ház eladó D95, Eladó telek Csór-Iszka szőlőhegyen, Kaposhomok szőlőhegyen telek eladó kis házzal, Olcsó zártkerti ingatlan Jutai, KAPOSFÜRED szigetelt házikó szőlőhegyen Juta, Mohácson Szőlőhegyen családi ház eladó, Mohácson Szőlőhegyen felújításra szoruló családi, mohácsi Szőlőhegyen felújított családi ház, Gyarmaton szőlőhegyen eladó nyaraló, Autentikus tájjelegű ház csopaki szőlőhegyen, szőlőhegyen hétvégi házzal Felpéc, szőlőhegyen hétvégi házzal Felpéc, Pákozdon szőlőhegyen építési telek eladó, BAJ-SZŐLŐHEGYEN TERMÉSZETRE HANGOLVA Baj, WELLNESS szőlőhegyen Eladó Nyaraló Rezi, Szőlőhegyen albérlet, Zalaszántó szőlőhegyen szép kilátással telek eladó, Balatonfűzfői strandtól 15percre nyaraló Eladó berhidai, Csór Iszka szőlőhegyen tégla hétvégi ház, Mohácsi Zártkert Szőlőhegyen eladó, Eladó telek Csór-Iszka szőlőhegyen, Mohácson Szőlőhegyen jó állapotú hétvégi, Présház Dombóvár-Szőlőhegyen, Seregélyes-Szőlőhegyen generációnak is alkalmas családi, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.