Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Káván felújított parasztház eladó

Káván, a domboldalon, csendes, romantikus, erdő melletti 500 négyzetméteres telken eladó egy hosszú tornácos, vályogból épült, 70 négyzetméteres, két szobás parasztház. A ház teljes felújítása jelenleg is folyik. A tetőszerkezet és a tornác oszlopainak, valamint a nyílászárók cseréje megtörtént. Belül kialakítás..

16.200.000 Ft

Káva, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Szentmártonkátán tornácos parasztház eladó

Budapesttől 50 km-re, Szentmártonkáta központjában csendes, vidéki környezetben eladó egy 72 négyzetméteres tornácos, vegyesfalazatú, 3 szobás  parasztház melléképületekkel és hatalmas telekkel.  A ház belül fel lett újítva, a vezetékek át lettek húzva. A fűtés jelenleg cserépkályhával  és kandallóval lehetséges..

9.800.000 Ft

Szentmártonkáta, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Szentmártonkátán tornácos parasztház eladó - Szentmártonkáta

Budapesttől 50 km-re, Szentmártonkáta központjában csendes, vidéki környezetben eladó egy 72 négyzetméteres tornácos, vegyesfalazatú, 3 szobás  parasztház melléképületekkel és hatalmas telekkel.  A ház belül fel lett újítva, a vezetékek át lettek húzva. A fűtés jelenleg cserépkályhával  és kandallóval lehetséges, a gáz..

9.800.000 Ft

Szentmártonkáta, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Parasztház Héregen!

Héregen, a faluközponttól nem messze, a Petőfi Sándor utcában, vegyesfalazatú, felújításra szoruló parasztház eladó. Az ingatlant már egy ideje nem lakják. Fűtése cserépkályhákkal történt. Jelenleg konyha nincs kialakítva benne. A fürdőszoba is teljes felújításra szorul, mint ahogy a nyílászárók, burkolatok szintén. A ..

8.900.000 Ft

Héreg, Komárom-Esztergom megye - aprohirdetesingyen.hu

Tipp-Topp kis parasztház ! - Makó

Makón , a Tátra utcában eladó , ez a kedves kis ház , mely felújított. Szigetelést kapott , a nyílászárókat műanyagra cserélték . Szőlőlugas is ékesíti , ezt az ingatlant. Vásárláskor irodánk , teljeskörű szolgáltatást nyújt Önnek.

12.800.000 Ft

Makó, Csongrád megye - aprohirdetesingyen.hu

Felújítandó, tornácos parasztház jellegű családi ház eladó B

Hangulatos, tornácos parasztház jellegű - eladó családi ház Bodonyban!Egri ingatlaniroda eladásra kínálja a 139448-as számú, 180 nm-es, 1 szintes, 3 szobás, tornácos parasztház jellegű családi házát Bodonyban! Az eladó bodonyi családi ház jellemzői:- frekventált elhelyezkedés- összközműves- vályog építés, cserép tetőfe..

5.500.000 Ft

Bodony, Heves megye - aprohirdetesingyen.hu

Romantikus, felújított nádtetős PARASZTHÁZ Balatonberényben

Berendezett parasztház a Balatontól rövid sétatávolságban várja új tulajdonosát! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 02198-as számú BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZÁT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált BALATONBERÉNYI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - a nagy, 120 nm-es családi ház egy 764 nm-es telken helyezkedik el  -..

33.900.000 Ft

Balatonberény, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Zsámbokon parasztház nagy telekkel olcsón eladó

(3) Zsámbokon eladó, 1923 m2-es összközműves telken, egy felújításra szoruló 2 szobás paraszt ház. A ház nagy telke, megosztható, de nagyságánál fogva, kíválóan alkalmas -az erre a vidékre jellemző jó minőségü föld miatt-fóliás zöldségtermesztésre. A házhoz, egy régi üveg ház is csatlakozik.Irányár: 6,6 millió forint..

6.600.000 Ft

Zsámbok, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Szebb időket megélt parasztház eladó Dunaföldváron!

Bizony, ez a nagyszerű ház már szebb időket is megélt egykor, miként felhúzták masszív tömés falát - úgy 100 éve talán - a hajdanvolt kőmívesek, s vaskos gerendáira az ács erős tetőt épített. Lakták ezek után a három felettébb tágas,világos szobát iparosok, s valamely kézmívesek, melynek tanújaként műhely áll ko..

4.500.000 Ft

Dunaföldvár, Tolna megye - aprohirdetesingyen.hu

Lippón felújítandó parasztház eladó.

Lippón felújítandó parasztház berendezéssel együtt eladó. A házban 2 előszoba, 3 szoba, konyha, fürdő WC-vel található. A tető cseréppel fedett. A helyiségek szőnyegpadlósak és műanyagpadlósak. A fűtés gázkonvektorral, elektromos kályhával és fatüzelésű kályhákkal is megoldott. A központi szennyvíz-hálózathoz csatlakoz..

4.500.000 Ft

Lippó, Baranya megye - aprohirdetesingyen.hu

Káván felújított parasztház eladó - Káva

Káván, a domboldalon, csendes, romantikus, erdő melletti 500 négyzetméteres telken eladó egy hosszú tornácos, vályogból épült, 70 négyzetméteres, két szobás parasztház. A ház teljes felújítása jelenleg is folyik. A tetőszerkezet és a tornác oszlopainak, valamint a nyílászárók cseréje megtörtént. Belül kialakításra kerü..

16.200.000 Ft

Káva, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Stílusos parasztház - Hőgyész

Parasztház tulajdonostól eladó Hőgyészen.A ház 2117 m2-es telken található, stílusos parasztház kemencével.Nyaralónak, állandó lakáscélra alkalmas, igény szerint felújítandó. További információval kapcsolatban keressen bizalommal.ÜdvözlettelSzöllösi Zsuzsánna 

3.900.000 Ft

Hőgyész, Tolna megye - aprohirdetesingyen.hu

Felújítandó tornácos parasztház eladó - Kiskunhalas

Bács-Kiskun megye Kiskunhalas Tabán részén 78 m2-es ház eladó. A felújítandó tornácos parasztház jellegű ingatlan egy 445 m2-es telken helyezkedik el. Két szoba, konyha, kamra, tároló található benne. Jelenleg nincs fürdőszobája, de a tárolóból kialakítható. Kályhás fűtésre van lehetőség az ingatlanban. A házhoz egy me..

5.400.000 Ft

Kiskunhalas, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

Dunaföldváron eladó parasztház 1460 nm-es telekkel!

Dunaföldváron a 6-os út mellet eladó parasztház 1460 nm-es telekkel!Jelenleg üzlethelyiség és műhelyként funkcionál.Az 1460 nm-es telken található egy 120 nm-es parasztház, 35 nm-es fedett beálló és egy 72 nm-es fedett könnyűszerkezetű tároló. Az ingatlanba be van vezetve az ipari áram, gáz telken belül található.Telek..

24.990.000 Ft

Dunaföldvár, Tolna megye - aprohirdetesingyen.hu

Bezedeken felújítandó parasztház eladó.

Bezedeken felújítandó parasztház eladó. A házba a gáz be van vezetve, a fűtés csak az egyik szobában megoldott gázkonvektorral. A többi helyiségben kályhákkal lehet fűteni. Vezetékes víz, szennyvíz az udvarban. A házban 3 szoba, konyha, fürdő, kamra található. A vízellátás az udvaron lévő kiváló minőségű kútból van meg..

3.000.000 Ft

Bezedek, Baranya megye - aprohirdetesingyen.hu

Évszázados történelem- eladó PARASZTHÁZ DÖRGICSÉN - Dörgicse

A CASANETWORK BALATONFÜREDI Ingatlanirodája eladásra kínálja a 1264-es számú, autentikus a Balaton- felvidék történelmi jegyeit magán hordozó felújításra szoruló parasztházát DÖRGICSÉN.  A CASANETWORK BALATONFÜRED által kínált AUTENTIKUS PARASZTHÁZ jellemzői: -1870 -ben épült terméskő felhasználásával  -50 cm ..

32.900.000 Ft

Dörgicse, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

1.367db hirdetés: Eladó Nagykörüben szépen felújított parasztház, Káván felújított parasztház eladó, Szentmártonkátán tornácos parasztház eladó, Szentmártonkátán tornácos parasztház eladó Szentmártonkáta, Parasztház Héregen, Tipp-Topp kis parasztház Makó, Felújítandó tornácos parasztház jellegű családi ház, Romantikus felújított nádtetős PARASZTHÁZ Balatonberényben, Zsámbokon parasztház nagy telekkel olcsón eladó, Szebb időket megélt parasztház eladó Dunaföldváron, Lippón felújítandó parasztház eladó, Felújításra szoruló tornácos parasztház eladó Solton, Tornácos gázfűtéses parasztház eladó Dunaegyházán, Káván felújított parasztház eladó Káva, Stílusos parasztház Hőgyész, Felújítandó tornácos parasztház eladó Kiskunhalas, Dunaföldváron eladó parasztház 1460 nm-es telekkel, Bezedeken felújítandó parasztház eladó, Évszázados történelem- eladó PARASZTHÁZ DÖRGICSÉN, Polány 65 m2 parasztház 39, Eladó családi ház Szentgáloskér 50nm 3990000Ft, BALATONBERÉNY CSENDES HANGULATOS RÉSZÉN IMPOZÁNS GALÉRIÁS, Felújított parasztház Nagyberki, Parasztház telek áron Hetes, Balaton közelében Karádon hangulatos parasztház eladó, Parasztház városközpontban Nagybajom, ELADÓ BALATONSZÁRSZÓI ÉPÍTÉSI TELEK parasztházzal eladó, Eladó családi ház Somogyzsitfa 90nm 4900000Ft, Verandás parasztházikó Telekiben, Zsákfalu csendességével klasszikus parasztház akár, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.