Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Ketté osztható tégla lakás a mechwart ligetnél! - Budapest I

 Mechwart ligetnél eladó egy 109nm-es félemeleti lakás. A ház átlagos kívül belül, liftes, a lakóközösség jó.A lakás 2 bejáratos egyik bejárat függőfolyosóról a másik függőfolyosóról nyílik .Kialakítható  kb. 20nm-es garzon, és kb. 90nm-es lakás . Befektetésre kiválóan alkalmas, a lakás sarok lakás 3 utcai nagy szobáva..

64.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

KÉt bejÁratos, kettÉ oszthatÓ lakÁs eladÓ a kirÁly utcÁban!

KÉT BEJÁRATOS, KETTÉ OSZTHATÓ LAKÁS ELADÓ A KIRÁLY UTCÁBAN!Rendezett,liftes ház első emeletén,udvarra néző felújítást igénylő tégla lakás eladó!Az ingatlan két bejáratának köszönhetően két lakrész is kialakítható! (amerikaikonyha+ nappali------ kétszer)Dupla bevétel egy lakásból!Alakítsa kedvére és valósítsa meg élmai ..

41.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Füzesabony falusi részén 1500 m2-es, osztható telek eladó.

Füzesabonyban a falusi részen eladó egy 1500 m2-es, jó fekvésű, saroktelek.Telephelynek, vagy építési teleknek is kitűnő választás.A telek adottságaiból adódóan akár 2 építési telekre is osztható a terület.A telken jelenleg egy vegyes falazatú, cseréptetős bontandó épület található. (Kb.:100 m2)..

5.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Kisbajcson 2 szintes családi ház osztható telekkel ELADÓ

#7#Győrtől nem messze lévő Kisbajcson a győri ipari parktól tíz percnyire lévő Jókai utcában jó állapotú 2 szintes családi ház ELADÓ.A ház építési éve: 1995A 2 szinten lévő szobák száma 6, további helyiségek: előszoba, étkező, konyha, 2 fürdőszoba, 2 WC.Szobák burkolata: padlófilc valamint laminált padló, vizes helyisé..

39.000.000 Ft

Kisbajcs, Győr-Moson-Sopron megye - aprohirdetesingyen.hu

Építési telek eladó- osztható - Rákóczifalva

 Szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja ez a rákóczifalvai építési telket.a telek mérete 1549m2a telek csendes részen, a sportpálya közelében helyezkedik elméretéből adódóan megosztható, így akár befektetésként jövedelemhez is juthatközművek közül a víz, villany, csatorna telken belül található, gáz az utcában vana ..

3.500.000 Ft

Rákóczifalva, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

A telek akár osztható is! - Szolnok

Szolnoki ingatlaniroda eladásra kínálja a 82510 azonosítószámú, Szolnokon, a Varjú utcában lévő 2127 m2-es telket.   A szolnoki beépítetlen terület jellemzői:      összközműves utca előírt legkisebb zöldterületi fedettség 60 % a legnagyobb megengedett beépítettség 25 % ..

16.000.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Ürömhegyen építési telek,akár osztható is - Budapest III. ke

1180 nm-es, D-NY-i tájolású sík építési telek eladó ÜRÖMHEGYEN. Besorolása: L6-III. SZ/IK, 15-20 % a beépíthetősége magasságtól függően. Két önálló családi ház épülhet rá. Utcafronti szélessége 17 m, mélysége 70 m. A telek hátsó fele: 590 nm, KÜLÖN is eladó, mely nyélen lesz megközelíthető. 110 nm ház építhető rajta, ..

49.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Üléshuzat szett kék-fekete (osztható) comfort X28BKBL

Kék-fekete üléshuzatEz az üléshuzat megvédi a gyári kárpitot az elhasználódástól és a szennyeződésektől, további egyedi belső kinézetet ad az autónak. Szinte minden ülésre felhúzható, ugyanis anyagának köszönhetően jól illeszkedik az ülés formájához. Az első ülések oldalai ráadásul úgy vannak kialakítva, hogy oldallégz..

9.800 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Nagyméretű, osztható ipartelek! - Tatabánya

Tatabányán, a 100-as út közvetlen közelében, az autópálya lehajtótól 1400 méterre, Alsógalla határában, 4,1 hektáros, beépítetlen zöldmezős terület eladó. Fekvéséből adódóan (két bejárat) osztható a terület. Közművek a telekhatáron találhatóak. Beépíthetőség: 50 %, engedélyezett épületmagasság: 12,5 méter. Az ingatlan ..

Ár nélkül

Tatabánya, Komárom-Esztergom megye - aprohirdetesingyen.hu

Erkélyes, szép állapotú, két lakássá osztható - Budapest VI.

INGATLAN HELYSZÍNE:Pest VI. kerületének frekventált részén, a Körúton belül, a Bajcsy-Zsilinszky út közelében helyezkedik el az ingatlan, a Podmaniczky utca legszebb részén. Ez a szakasz nagyon hangulatos, ősfákkal szegélyezett, csupa zöld, mégis a város szívében található. Pár perc sétával elérhető a Nyugati pályaudva..

74.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Univerzális üléshuzat garnitúra szürke (osztható) Exlusive

Szürke üléshuzat szettTeljesen egyedi, szinte egyedülálló mintázattal rendelkező teljesen egységes színű (a kép sajnos ezt nem teljesen adja vissza) üléshuzat, mely abszolút nem tömegtermék. Kiváló minőségű, vastag szivacsos anyagból készült üléshuzat szett, mely nem csak egyedivé teszi az autó belterét, de védi a kosz..

9.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Univerzális üléshuzat kárpitból (osztható) kék-szürke Exlusi

Prémium kárpit üléshuzat kék-szürkePrémium minőségű gyári kárpit anyagból készült univerzális üléshuzat, melynek egyedi mintája különösképpen látványossá teszi a belső teret. Kiválóan illeszkedik a kárpit anyagra, csúszásmentes aljának köszönhetően nagyobb igénybevétel esetén sem mozdul jelentősen el. Védi az ülést az ..

14.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Univerzális üléshuzat garnitúra fekete (osztható) Exlusive

Fekete üléshuzat szettTeljesen egyedi, szinte egyedülálló mintázattal rendelkező üléshuzat, mely abszolút nem tömegtermék. Kiváló minőségű, vastag szivacsos anyagból készült üléshuzat szett, mely nem csak egyedivé teszi az autó belterét, de védi a koszolódástól és az elhasználódástól is. Az üléshuzat szett nagyobb mére..

9.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-kék (osztható) Exlusi

Fekete-kék üléshuzat szettTeljesen egyedi, szinte egyedülálló mintázattal rendelkező üléshuzat, mely abszolút nem tömegtermék. Kiváló minőségű, vastag szivacsos anyagból készült üléshuzat szett, mely nem csak egyedivé teszi az autó belterét, de védi a koszolódástól és az elhasználódástól is. Az üléshuzat szett nagyobb ..

9.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-piros (osztható) Exlu

Fekete-piros üléshuzat szettTeljesen egyedi, szinte egyedülálló mintázattal rendelkező üléshuzat, mely abszolút nem tömegtermék. Kiváló minőségű, vastag szivacsos anyagból készült üléshuzat szett, mely nem csak egyedivé teszi az autó belterét, de védi a koszolódástól és az elhasználódástól is. Az üléshuzat szett nagyob..

9.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-sárga (osztható) Exlu

Fekete-sárga üléshuzat szettTeljesen egyedi, szinte egyedülálló mintázattal rendelkező üléshuzat, mely abszolút nem tömegtermék. Kiváló minőségű, vastag szivacsos anyagból készült üléshuzat szett, mely nem csak egyedivé teszi az autó belterét, de védi a koszolódástól és az elhasználódástól is. Az üléshuzat szett nagyob..

9.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-szürke (osztható) Exl

Fekete-szürke üléshuzat szettTeljesen egyedi, szinte egyedülálló mintázattal rendelkező üléshuzat, mely abszolút nem tömegtermék. Kiváló minőségű, vastag szivacsos anyagból készült üléshuzat szett, mely nem csak egyedivé teszi az autó belterét, de védi a koszolódástól és az elhasználódástól is. Az üléshuzat szett nagyo..

9.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-zöld (osztható) Exlus

Fekete-zöld üléshuzat szettTeljesen egyedi, szinte egyedülálló mintázattal rendelkező üléshuzat, mely abszolút nem tömegtermék. Kiváló minőségű, vastag szivacsos anyagból készült üléshuzat szett, mely nem csak egyedivé teszi az autó belterét, de védi a koszolódástól és az elhasználódástól is. Az üléshuzat szett nagyobb..

9.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Univerzális üléshuzat garnitúra kék-szürke (osztható) Exlusi

Kék-szürke üléshuzat szettTeljesen egyedi, szinte egyedülálló mintázattal rendelkező üléshuzat, mely abszolút nem tömegtermék. Kiváló minőségű, vastag szivacsos anyagból készült üléshuzat szett, mely nem csak egyedivé teszi az autó belterét, de védi a koszolódástól és az elhasználódástól is. Az üléshuzat szett nagyobb ..

9.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Üléshuzat szett szürke-fekete (osztható) comfort X28BKBG

Szürke-fekete üléshuzatEz az üléshuzat megvédi a gyári kárpitot az elhasználódástól és a szennyeződésektől, további egyedi belső kinézetet ad az autónak. Szinte minden ülésre felhúzható, ugyanis anyagának köszönhetően jól illeszkedik az ülés formájához. Az első ülések oldalai ráadásul úgy vannak kialakítva, hogy oldall..

9.800 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

143db hirdetés: Ketté osztható tégla lakás mechwart, KÉt bejÁratos kettÉ oszthatÓ lakÁs eladÓ, Füzesabony falusi részén 1500 m2-es osztható, Kisbajcson szintes családi ház osztható, Építési telek eladó- osztható Rákóczifalva, telek akár osztható is, Király utcánál lakássá osztható, Ürömhegyen építési telekakár osztható is, Üléshuzat szett kék-fekete (osztható) comfort X28BKBL, Pinnyéd tornácos háza osztható telken, Soprontól néhány kilóméterre Kópházán 3403 nm, Családi ház eladó szobával osztható, Ürömhegyen építési telekakár osztható is, Nagyméretű osztható ipartelek Tatabánya, Erkélyes szép állapotú lakássá osztható, Univerzális üléshuzat garnitúra szürke (osztható) Exlusive, Pinnyéd tornácos háza osztható telken, Pinnyéd tornácos háza osztható telken, Eladó Pinnyéd felújított tornácos háza osztható, Pinnyéd tornácos háza osztható telken, Városliget közelében ketté osztható 66 nm, Univerzális üléshuzat kárpitból (osztható) kék-szürke Exlusi, Univerzális üléshuzat garnitúra fekete (osztható) Exlusive, Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-kék (osztható) Exlusi, Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-piros (osztható) Exlu, Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-sárga (osztható) Exlu, Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-szürke (osztható) Exl, Univerzális üléshuzat garnitúra fekete-zöld (osztható) Exlus, Univerzális üléshuzat garnitúra kék-szürke (osztható) Exlusi, Üléshuzat szett szürke-fekete (osztható) comfort X28BKBG, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.