Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Eladó telek Mogyoród, autopálya környéke

Mogyoródon kínálunk eladásra egy szép rendezett sarok telket mely az M 3 autópályáról jól megközelíthető föld úton. A szomszédok nagy része életvitel szerűen lakik a szépen rendben tartott ingatlanokban. A telek sok lehetőséget kínál új tulajdonosának, mivel 10 % -a beépíthető. Ha szeretné a helyszínen megtekinteni ..

8.500.000 Ft

Mogyoród, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Play&Go játék tátoló zsák/játszószőnyeg - autópálya

Play&Go játék tátoló zsák/játszószőnyeg - autópálya Játszószönyeg és tároló egyben! Play&Go játék tátoló zsák/játszószőnyeg - autópálya Hány embernek ismerős az a szituáció, amikor a szönyegen rálépünk egy kis játékra? A Play&Go játszószönyegek erre nyújtanak egy tökéletes megoldást. Nem csak játszószönyegek, hanem tár..

10.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Mogyoród, autopálya környéke

Kukkhegyen eladásra kínálunk, Mogyoródhoz tartozó területen egy szép rendezett telket, amely fúrt kúttal/ cső kút/ rendelkezik.Az áramszolgáltató hamarosan a telekre bevezeti az áramszolgáltatást az új tulajdonos költségére.A két utcára nyíló telek teljes területe 3.300 négyzetméter, melynek az alsó részét kívánja a ..

6.000.000 Ft

Mogyoród, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Alex tapassz a csempére! - Autópálya

Alex Tapassz a csempére - autópálya ?Építs autópályát a fürdőszobában ebből a vidám szivacskészletből! Lebeg a vízen, vagy tapad a csempén, ahogy éppen szeretnéd!? Alex Tapassz a csempére - autópálya 31 darabos készlet. Modern formatervezés, amely tökéletes a kis kezek számára. A termékhez tapadókorongos tárolózsák is ..

3.890 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

E5-ös autópálya leendő lehajtója - Kunszállás

M5 CSOMÓPONT mellett, a tervezett Kunszállási lehajtónál közvetlenül, 26 hektár (262 704 nm) egybefüggő terület eladó.Frekventált környék: - E5-ös főút és az M5 autópálya, Budapest és Szeged között félúton, a Mercedes-Benz gyár kb.10 km-re, különböző ipari létesítmények (Knorr-Bremse, Deltaplast stb) szintén a közelben..

150.000.000 Ft

Kunszállás, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

BEFEKTETŐKNEK! ipari/mezőgazdasági telephely AZ M7 autópálya

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01538 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZÓLÁDI ÜZLETHELYISÉGÉT LIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÓLÁDI ÜZLETHELYISÉG jellemzői: -A 400 nm-es, egyszintes épület 8,5m széles és 53,5m hosszúságú, melyhez 6479m-es telek tartozik. -Az épület 4 külön bejáratú szeparált csarnokb..

29.000.000 Ft

Szólád, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

30 éve jól működő büfé az autópálya mellett eladó - Siófok

100% kényelem és minőség - eladó VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG SIÓFOKON, az M7-es autópályánál A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01871-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET. A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG jellemzői: Kiváló befektetési lehetőség  a m..

35.000.000 Ft

Siófok, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Jet parkolóház autópályával

Jet parkolóház autópályával a fiúk kedvenc játékai a játék autópályák! Jet parkolóház autópályával ha szükséged van egy megfelelő garázsra kisautóid számára, akkor a Jet parkolóház kitűnő választásnak, hisz rengeteg módon játszhatsz vele! A parkolóház négyemeletesre építhető, kihajtókkal van felszerelve és az autókat e..

9.980 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Ipari, üzemi terület autópályához közel - Reptér - Balaton

100% kényelem és minőség - eladó ÜZEMI TERÜLET BALATONLELLÉN! A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00755-ös számú,BALATONLELLEI TELEKTERÜLETÉT A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONLELLEI TERÜLET jellemzői: Eladó Balatonlellén 32000 m2-es üzemi terület az M7-es autópályához közel. A terület enyh..

45.000.000 Ft

Balatonlelle, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Mogyoród, Autópálya környéke

Mogyoródon a KUKKHEGYEN kínálunk eladásra egy sarok telket mely 2267 nm. M/3 autópályáról jól megközelíthető.Telek nagyságából adódóan több telekre osztható illetve 10 % beépíthető az épület magassága 5.5 m lehet, szabályozási terv szerint. A telket az elmúlt évben már nem gondozták a tulajdonosok, így az új tulajdon..

5.800.000 Ft

Mogyoród, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

ALEX Tapassz a csempére! - autópálya

ALEX Tapassz a csempére! - autópálya ALEX Tapassz a csempére! - autópályacsempére tapasztható játék - lebegnek a vízen vagy tapadnak a csempén - tapadókorongos tárolózsákkal - 3 éves kortól ajánlott

3.550 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Sokszobás családi ház az autópálya közelében eladó - Ikrény

Győrtől és az autópálya felhajtótól percekre elhelyezkedő Ikrényben hétszobás családi ház eladó. Az 1100 nm-es telken elhelyezkedő ingatlan kert részében két jó méretű garázs és tároló, műhelynek vagy irodának használható melléképület is található.A főépület emeletenként 2-3 helyiséget foglal magába, kellemes, pár lép..

39.900.000 Ft

Ikrény, Győr-Moson-Sopron megye - aprohirdetesingyen.hu

2.390db hirdetés: Eladó telek Mogyoród autopálya környéke, NISSAN ALMERA 15 Luxury P1 (Januárig, Play&Go játék tátoló zsák/játszószőnyeg autópálya, Eladó telek Mogyoród autopálya környéke, Alex tapassz csempére Autópálya, Világos szobás polgári lakás kiadó, VOLKSWAGEN SHARAN 20 CR TDI Comfortline, M3 autópálya bevezető szakaszánál TELEPHELY, IRODAHÁZ ÉS IPARTELEP KIADÓ Budapest, antik matchbox scorpions super track 2000, Autópályához közel Balatonboglár, E5-ös autópálya leendő lehajtója Kunszállás, Ipari ingatlan autópálya lehajtó közvetlen közelében, Csendes utca Autópályához hipermarkethez közel, M1 autópálya Komárom, KÖZEL AZ M1 AUTÓPÁLYÁHOZ TATA-ÓVÁROSBAN, Csendes utca Autópályához hipermarkethez közel, Baranyában az autópályától faluval, Baba autópálya Bright Starts Oball, BEFEKTETŐKNEK ipari/mezőgazdasági telephely AZ M7 autópálya, 30 éve jól működő büfé az, Jet parkolóház autópályával, Ipari üzemi terület autópályához közel, Tapassz csempére Autópálya, Eladó telek Mogyoród Autópálya környéke, RENAULT SCENIC Scénic 14 16V RXE, ALEX Tapassz csempére autópálya, WRC Extreme Land Rally autópálya, Wader Kórház 112 autópálya, Sokszobás családi ház az autópálya közelében, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.