Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Zártkerti ingatlan eladó! - Cegléd

A CasaNetwork ingatlan iroda eladásra kínál Cegléden, egy csendes kis utcában, egy 76-ban épült, tégla falazatú, 1 szobás zárt kerti nyaralót. Az épület azonnal költözhető állapotban van,  ipari áram és fúrt kút is van rajta. A teljes épület alápincézett. Fűtése egyéb alternatívákkal megoldható, kémény van.  Par..

6.700.000 Ft

Cegléd, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó zártkerti ingatlan, csendes, jól megközelíthető helyen

Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 2138-es számú KAPOSVÁRI  ZÁRTKERTI INGATLANÁT. A LIDO HOME KAPOSVÁR  által kínált KAPOSVÁRI  ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: -kitűnő kikapcsolódási lehetőség -könnyű megközelíthetőség gépkocsival és busszal is -csendes környezet -akár lakha..

1.990.000 Ft

Kaposvár, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Zártkerti ingatlan eladó Türjén - Türje

Zártkert gazdasági épülettel - eladó Türjén  A CasaNetWork balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 0806-os számú zárt kerti területet Türjén  A CasaNetWork által kínált Türjei zártkert jellemzői:  - hétvégi kertnek tökéletes választás   - könnyű megközelíthetőség  -művelésre alkalmas terület  -délkel..

3.500.000 Ft

Türje, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Ipari célra használható zártkerti ingatlan eladó Cegléden!

Befektetők, cégek Figyelem!!!!!  A ceglédi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál egy 6961 nm-es ingatlant Cegléd egyik legjobb adottságú ipari területen!!! A terület ipari létesítmény létrehozására alkalmas. A telek méretéből adódóan közel 2000 nm üzemcsarnok építhető rá.    Főút mellett, közvetlen a váro..

12.900.000 Ft

Cegléd, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó zártkerti ingatlan Kecskeméten!

A ceglédi CasaNetWork ingatlaniroda Kecskeméten kínál megvételre egy  művelés alól kivett zártkerti ingatlant! Csendes utcában, jó szomszédokkal várja leendő tulajdonosait. Az ingatlan jellemzői: - 981 nm- es terület - csatorna nincs - fúrt kút . Amennyiben hirdetünk felkeltette érdeklődését, keressen bizalom..

3.500.000 Ft

Kecskemét, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó zártkerti ingatlan napelemekkel! - Nagykőrös

A CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Nagykőrös zöldövezeti részén, a Ceglédi úthoz közel egy tégla építésű, hőszigetelt és teljesen téliesített, 30 m2-es kis házat. A tetőszerkezete tökéletes állapotú fa gerendás, hullámpalával, melyre működő napelemeket szereltek fel. A ház vízellátását saját kút és víz..

5.900.000 Ft

Nagykőrös, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Nyírpazonyban zártkerti ingatlan eladó!

ZÁRTKERTI TÁROLÓ ELADÓ!Nyírpazonyban zártkert kis házzal / tárolóval eladó.Belvároshoz pár percnyi autóútra eladásra kínálunk egy kb 12nm-es, beton alapra épült Lindab lemeztetős ingatlant.A ház padlózata laminált.Az udvar mérete kb. 538nm-es, amely több termő gyümölcsfával és örökzölddel beültetett, fúrt kút kiépítésr..

2.500.000 Ft

Nyírpazony, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - aprohirdetesingyen.hu

Napkoron zártkerti ingatlan eladó!

ZÁRTKERTI INGATLAN ELADÓ!Napkoron eladásra kínálunk egy zártkerti övezetben lévő, kb. 25nm-es, tégla falazatú, 1 helyiségből és pincéből álló ingatlant.A telek területe kb. 2500nm-es.Közművek közül: villany, fúrt kút van, csatorna, gáz nincs.Az ingatlan üres, azonnal birtokba vehető.Az ingatlan csak készpénzre vásárolh..

790.000 Ft

Napkor, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - aprohirdetesingyen.hu

Kitűnő állapotú, borbányai zártkerti ingatlan eladó! - Nyíre

Nyíregyháza-Borbánya zártkerti részén eladásra kínálunk egy kitűnő állapotú, téglaépítésű, 30 nm-s, 1 szobás, műanyagnyílászárős házat. Fűtése cserépkályhával megoldott. Vezetékes víz, áram, a házon belül, éppen ezért télen is lakható. Az ingatlan alatt egy kis pince is van, ahonnan bojler szolgáltatja a meleg vizet. A..

4.150.000 Ft

Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó zártkerti ingatlan a Dunakanyarban - Nagymaros

Eladó zártkerti ingatlan a DunakanyarbanNagymaros Hatlópatak dűlő területén eladó két helyrajzi számon nyilvántartott, egymás alatti, 1972 nm-es terület. Meredek hegyoldali részen található az ingatlan. A helyi szabályozás alapján MK-4/B övezetbe tartozik. Jelenleg a helyi szabályozás alapján a 3%-os beépíthetőséghez 4..

2.000.000 Ft

Nagymaros, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Szentgyörgyváron zártkerti ingatlan nagy területtel eladó!

Kizárólag  irodánkat bízták meg! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00689-es SZENTGYÖRGYVÁRI ZÁRTKERTI INGATLANÁT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált SZENTGYÖRGYVÁRI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - a Hévízi gyógyfürdőtől 7 km-re,  Balatontól 12 km-re - a zárt kert művelés alól ki van vonva, - 3 külön h..

13.400.000 Ft

Szentgyörgyvár, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Panorámás zártkerti ingatlan! - Alsópáhok

100% kényelem és minőség - eladó ZÁRTKERTI INGATLAN ALSÓPÁHOKON. A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00631-es ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLANÁT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - 3624 nm-es terület kis épülettel - kő és vályogból épült ház - boltíves borospince az..

3.900.000 Ft

Alsópáhok, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Lakóház építhető a zártkerti ingatlanra! - Alsópáhok

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01670-es ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLANÁT.   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ALSÓPÁHOKI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - 4120 nm-es terület, MK2-es építési övezet besorolású - beépíthetősé 3% - jó megközelíthetőség, lakóházas övezet - víz, villany, gáz az utcában - ..

8.900.000 Ft

Alsópáhok, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Nyaraljon zöldövezetben - Eladó zártkerti ingatlan Zalakaro

Zártkerti ingatlan! A LIDO HOME Keszthely eladásra kínál Zalakaroson kertvárosi környezetben egy 3295 m2-es telken fekvő, nettó 114 m2 alapterületű, karbantartott, jó állapotú zártkerti nyaralót, tartozik hozzá egy garázs és tároló külön épületben telek gondozott, karbantartott a terasz beépítésével a nyara..

10.000.000 Ft

Zalakaros, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Kiskunmajsán zártkerti ingatlanok építkezésre vagy gazdálkod

Kiskunmajsa zártkertekben egy tulajdonostól két helyrajzi számon lévő, egymás mellett elhelyezkedő zártkerti ingatlan elsősorban egyben eladó. Az ingatlanok művelés alól kivett területek, így nem kell kifüggeszteni. A két ingatlan összterülete 1625 m2, bontásban 813 m2 és 812 m2. Az egyik ingatlanon gazdasági épület is..

2.900.000 Ft

Kiskunmajsa, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

Festői környezet - eladó ZÁRTKERTI INGATLAN KAPOSVÁRON - Kap

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 00157-es számú, zártkerti ingatlant. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált zártkert jellemzői: - hegytetőn helyezkedik el, amely teraszos kialakítással K-i irányba lejt - aszfaltos úton közelíthető meg - a terület 7 hrsz-on van, amelyből 2 db belterület, 5 zártkert - az inga..

23.000.000 Ft

Kaposvár, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Panorámás zártkerti ingatlan felújítandó présházakkal eladó

Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1902-es számú ZSIBÓTI ZÁRTKERTI INGATLANT. A LIDO HOME KAPOSVÁR  által kínált ZSIBÓTI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - 1,5 ha terület két helyrajzi számra van osztva - 3 présház található a területen, amik felújításra szorulnak - az egyik p..

5.500.000 Ft

Szigetvár, Baranya megye - aprohirdetesingyen.hu

Csendes, gyönyörű természetben eladó zártkerti ingatlan - Ka

Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1904-es számú, kettő szintes, KAPOSVÁRI  ZÁRTKERTI INGALANT. A LIDO HOME KAPOSVÁR  által kínált KAPOSVÁRI  ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - a ház egy 1400m2-es telek fekszik, ahol található még gyümölcsfák, fatároló és egy öntözésre kialakít..

13.500.000 Ft

Kaposvár, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Csendes, gyönyörű természetben eladó zártkerti ingatlan - Ka

Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1904-es számú, kettő szintes, KAPOSVÁRI  ZÁRTKERTI INGALANT. A LIDO HOME KAPOSVÁR  által kínált KAPOSVÁRI  ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - a ház egy 1400m2-es telek fekszik, ahol található még gyümölcsfák, fatároló és egy öntözésre kialakít..

13.500.000 Ft

Kaposvár, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Panorámás zártkerti ingatlan felújítandó présházakkal eladó

Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1902-es számú ZSIBÓTI ZÁRTKERTI INGATLANT. A LIDO HOME KAPOSVÁR  által kínált ZSIBÓTI ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - a 1,5 ha terület két helyrajzi számra van osztva - 3 présház található a területen, amik felújításra szorulnak - az egyik..

5.500.000 Ft

Szigetvár, Baranya megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó zártkerti ingatlan - Juta

Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 2011-es számú JUTAI ZÁRTKERTI INGATLANJÁT. A LIDO HOME KAPOSVÁR  által kínált JUTAI ZÁRT KERT jellemzői: - Az ingatlan állandó lakhatásra is alkalmas - Hatalmas telekkel, melyen megtalálhatóak gyümölcsfák és melléképületek - Az ingatlanho..

4.700.000 Ft

Juta, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó zártkerti ingatlan - Kaposvár

Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 163002129-es számú KAPOSVÁRI  ZÁRTKERTI INGATLANÁT. A LIDO HOME KAPOSVÁR  által kínált KAPOSVÁRI  ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői: - Külön helyrajzi száma van mindkét ingatlannak - Az egyik egy 70 m-es, a másik 50 m-es - A 70 m-es 3 szobából ..

7.500.000 Ft

Kaposvár, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó jó helyen pici zártkerti ingatlan Kaposváron.

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 2142-es számon KAPOSVÁRI ZÁRTKERTET. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált  KAPOSVÁRI ZÁRTKERT jellemzői: -csendes nyugodt környezetben található ez az ingatlan, Kaposvár belvárosától kb 5 percnyire, de mégis a  nyugalom kellős közepén a Zselic-kertvárosban. -az épület jelen..

1.700.000 Ft

Kaposvár, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Panorámás zártkerti ingatlan Gálosfán - Gálosfa

Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1488-as számú,GÁLOSFAI ZÁRTKERTET. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált GÁLOSFAI ZÁRTKERT jellemzői:   -Gálosfai külterületi zártkert panorámás kilátással -Az egyik telek 1995 nm, a másik 2569, valamint még 1995 és 2371m2. A terület összesen..

1.350.000 Ft

Gálosfa, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Olcsó zártkerti ingatlan a Jutai szőlőhegyen

Kizárólag nálunk. A kaposvári LIDO HOME Ingatlaniroda megvételre kínálja a 01191-es számú, jutai zártkerti ingatlant.   A LIDO HOME Ingatlaniroda által hírdetett 01191-es számú jutai zártkerti ingatlan jellemzői:  - 1480 m2 zártkerti telek a jutai szőlőhegyben.  - a telken található egy pince és egy 15 négyzet..

1.100.000 Ft

Juta, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

296db hirdetés: Zártkerti ingatlan eladó Cegléd, Eladó zártkerti ingatlan csendes jól megközelíthető, Pellérden zártkerti ingatlan eladó, Mohácson székelyszabari út mellett zártkerti, Zártkerti ingatlan eladó Türjén Türje, Ipari célra használható zártkerti ingatlan eladó, Eladó zártkerti ingatlan Kecskeméten, Eladó zártkerti ingatlan napelemekkel Nagykőrös, Nyírpazonyban zártkerti ingatlan eladó, Napkoron zártkerti ingatlan eladó, Nyíregyháza Nagyszálláson zártkerti ingatlan eladó, Kitűnő állapotú borbányai zártkerti ingatlan eladó, Debrecen- Bánk zártkerti 50nm-es ingatlan eladó, Eladó zártkerti ingatlan Dunakanyarban, Szentgyörgyváron zártkerti ingatlan nagy területtel eladó, Panorámás zártkerti ingatlan Alsópáhok, Lakóház építhető zártkerti ingatlanra, Nyaraljon zöldövezetben Eladó zártkerti, Gazdálkodásra alkalmas 2700 m2-es zártkerti ingatlan, Kiskunmajsán zártkerti ingatlanok építkezésre gazdálkod, Festői környezet eladó ZÁRTKERTI INGATLAN, Panorámás zártkerti ingatlan felújítandó présházakkal eladó, Csendes gyönyörű természetben eladó zártkerti ingatlan, Csendes gyönyörű természetben eladó zártkerti ingatlan, Panorámás zártkerti ingatlan felújítandó présházakkal eladó, Eladó zártkerti ingatlan Juta, Eladó zártkerti ingatlan Kaposvár, Eladó jó helyen pici zártkerti ingatlan, Panorámás zártkerti ingatlan Gálosfán Gálosfa, Olcsó zártkerti ingatlan Jutai, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.