Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Eladó telek Mogyoród, Tölgyes-Bolnoka

A ceglédi ingatlaniroda eladásra kínálja (Tölgyes- Bolnoka) belterületi 1196m2-es telket, és a rajta levő 36,6m2-es házat, három melléképülettel. A víz és a villany az ingatlanba bekötve, a gáz telken belül, és a csatorna az utcában található. A telek csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A HÉV megálló 3 perc ..

15.000.000 Ft

Mogyoród, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Doba, Somló-hegy szőlő

Eladó szőlő-pince-présház a Somló-hegy Dobai oldalán a Doba-dűlőben!Eladó egy délkeletii fekvésű somló-hegyi közepes állapotú nyaraló, valamint vele szomszédos telken elhelyezkedő présház.A két ingatlan közül egyiken pince fölött tetőtér került ráépítésre, ebben a tetőtérben pihenőszoba található.A másik telken épületk..

6.500.000 Ft

Doba, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Szentkirályszabadja, külterület

SZENTKIRÁLYSZABADJA ZÁRTKERTI RÉSZÉN 7.069 M2-ES TERÜLET ELADÓ!Az eladásra kínált ingatlanra jelenleg nem lehet építkezni, erdő mellett található szántó.Áram és víz a telek előtt található, a többi közmű nincs kiépítve a telek utcájában.További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kérem, hivatkozzon irodai refe..

1.100.000 Ft

Szentkirályszabadja, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Etyek, ETYEKI PIKNIK

ETYEKI PIKNIK területén fekvő, vállalkozásra alkalmas, a környező szőlőhegyekre, a horgásztóra és a Zsámbéki-medencére panorámás 8100 nm-es telek 98 M Forintért eladó. A telek beépíthetősége 3%, amely lehetővé teszi egy nagyobb rendezvény központ létrehozását is. Esküvők, céges összejövetelek, illetve kisebb - nagyobb..

95.000.000 Ft

Etyek, Fejér megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Fót, Tó környéke

Fót fürdő közelében kínálunk eladásra egy 430 nm sarok telket, igen kedvező áron. Az utcában víz,villany,gáz és csatorna is van, a bevezetése az új tulajdonosra vár.A telken gyümölcsfák és örök zöldek vannak illetve egy kb 10 nm tároló.A telek beépíthetősége 15 % jelen pillanatban, de ez módosulhat magasabb % ra is a ..

6.300.000 Ft

Fót, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Budapest, XVIII. kerület, Ganztelep

VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!Eladó a 18. kerületben, Ganztelepen egy a tulajdoni lap szerint 1027m2-es, de a valóságban 1100m2-es építési telek.A telek hivatalosan 2 részre van osztva, külön helyrajzi számon szerepel és beépítetlen területként van nyilvántartva.Az ingatlan elhelyezkedése révén kiválóan alkalmas KER..

68.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Eladó Telek, Dabas

Dabas-Gyónon eladó egy 1208m2 8211 m2-es építési telek, melynek utcafronti szélessége 20 méter. Nyugalom és csend várja az ideköltözőket. A közművek bevezetése az új tulajdonosra vár. A villany az utcában található.Kizárólag irodánk kínálatában! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!I.ár: 35..

3.500.000 Ft

Dabas, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó Telek, Táborfalva

Táborfalván, jól megközelíthető, 1128m2-es külterületi, szántó eladó. Elhelyezkedése miatt építési területnek is alkalmas (átminősítés után). Közművek közül villany és fúrt kút megtalálható. Gázcsonk az utcafronton. A telken 70db homoktövis ültetvény van, ami kiváló befektetési lehetőség hosszútávon is. Kizárólag ir..

2.800.000 Ft

Táborfalva, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó 0Építési telek, Siófok

A GENIUS 99. Ingatlanközvetítő Kaposvári Irodája eladásra kínál Siófok belterületén 550 m2-es, nyeles építési telket, rendezett területen, gyümölcsfákkal, központtól 3 percre.Közművek a szomszéd telken.Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban megtekinthetőek! I.ár.: 6,5 M Ft. Érd: 82/414-110, 70/9494..

6.500.000 Ft

Siófok, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Tiszaföldvár, telek eladó!

Tiszaföldvár, Gyöngyvirág utcában,375 nm beépítetlen telek sürgősen eladó.A lakóövezeti telek, a Tiszaföldvári Gyógyfürdőtől 200 m-re, egy csendes utcában található. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

850.000 Ft

Tiszaföldvár, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Építési telek eladó

Szolnokon,a Zagyva part közelében 399 nm építési telek eladó.A telek családi ház, ikerház,de akár egy 5 lakásos társasház felépítésére ad lehetőséget. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

15.500.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó Telek, Szada

ELADÓ TELEK SZADA KEDVELT RÉSZÉNÖnálló családi ház vagy kétlakásos ikerház építésére is kiválóan alkalmas saroktelek eladó Pest megyében, Szadán.Az ingatlan előtt aszfaltozott utca, közvetlen környezetében újépítésű, ill. épülőben lévő házak találhatók, jellemzően fiatal családok választják új otthonuk helyszínéül e ba..

14.900.000 Ft

Szada, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó Telek, Hévízgyörk

ELADÓ BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK HÉVÍZGYÖRKÖNBudapesttől 40 km-re, a Galga-mente szívében, Hévízgyörkön, egy újépítésű részen, az erdő mellett, csendes, kertvárosi érzetet keltő környezetben eladó egy 691 m2-es építési telek.A telek Hévízgyörk Nyárfás részén helyezkedik el. Minősítése: Lke-1.1 építési övezet. Maximum ..

7.500.000 Ft

Hévízgyörk, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Családi ház telekárban Eladó - Debrecen

Debrecenben a Homokkertben , a Szacsvay Imre utcán, egy 70nm-es önálló családi ház, 1049 m2-es telken, aszfaltozott, nagyon csendes utcában, tehermentesen EladÓ. A 2 szobás ház, gázcirkó-és cserépkályha fűtésű. A telek 30%-os beépíthetőséggel, 22m-es utcafronttal, akár ikerház építésére is alkalmas. Garázzsal és fúrott..

31.900.000 Ft

Debrecen, Hajdú-Bihar megye - aprohirdetesingyen.hu

Homokkertben, 1049 nm telek házzal eladó! - Debrecen

Debrecenben a Homokkertben , a Szacsvay Imre utcán, egy 70 nm-es önálló családi ház, 1049 m2-es telken, aszfaltozott, nagyon csendes utcában, tehermentesen eladó. A 2 szobás ház, gázcirkó-és cserépkályha fűtésű. A telek 30%-os beépíthetőséggel, 22 m-es utcafronttal, akár ikerház építésére is alkalmas. Garázzsal és fúrt..

31.900.000 Ft

Debrecen, Hajdú-Bihar megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Balatonfenyves, Balatonfenyves telek

Balatonfenyvesen, csendes utcában eladó egy 785 m2-es külterületi telek. A szépen rendezett telken gyümölcsfák és egy kerti tároló található. A jelenlegi szabályozás szerint mobilház elhelyezésére alkalmas.Környezetben hétvégi házak! A telek előtt minden közmű megtalálható! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.g..

4.100.000 Ft

Balatonfenyves, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Budapest, XI. kerület, ÉPÍTÉSI TELEK

ÉPÍTÉSI TELEK KIVÁLÓ HELYENPősinger majorban eladó 740 m2-es, panorámás, Lke-3-XI-3 építési övezeti telek. A teleken víz, villany és egy két szintes, 91 m2-es faház van, melyet életvitelszerűen laknak is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 261635

37.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Balatonkeresztúr, kertvárosi környezetben!

Balatonkeresztúron,kertvárosi környezetben építési telket kínálunk eladásra.A sík terület beépíthetősége 30%! Víz és csatorna bekötése megtörtént,villany rákötési lehetőség az utcáról! Az ingatlan további megosztási lehetőséget rejt magában! Amennyiben érdekli,kérem keressen! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www..

4.200.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Balatonfüred, Felsőváros

ELADÓ BALATONFÜRED BELTERÜLETÉN, EGY 1.299 m2-ES, ÖSSZKÖZMŰVES ÉPÍTÉSI TELEK!Főbb tudnivalók:ÖVEZETI BESOROLÁS: Lke-22(2 EGYSÉGES LAKÓ ÉPÜLET ÉPÍTHETŐ)Beépítési mód: SzabadonállóMegengedett maximális beépíthetőség: 25%Megengedett maximális építménymagasság: 4,5 m Megengedett minimális zöld felület: 60%Az ár minimál..

34.900.000 Ft

Balatonfüred, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó telek Budapest, XXII. kerület, Kastélyparknál

Nagytétényben a Kastélypark szomszédságában eladó egy 885 nm-es telek, melyen jelenleg egy 70 nm-es téglából épült épület és egy 50 nm-es melléképület áll. A ház bontandó, vagy teljes körű felújítást igényel - 1950-es években épült.A telek övezeti besorolása szerint 25 %-os beépíthetőségű - legfeljebb 221 nm alapterü..

43.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Törtelen telek eladó!

A szolnoki CasaNetWork ingatlan iroda megvételre kínál Törtelen egy 431 m2-es sarki telket.  Jellemzői: a szennyvízcsatorna a telken található víz, villany,  gáz,  a telek előtt, az utcában saroktelekként vállalkozásra is alkalmas  tehermentes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizal..

690.000 Ft

Törtel, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó építési telek teljes közművel! - Szolnok

Szolnoki ingatlaniroda eladásra kínálja a szolnoki építési telket. A szolnoki építési telek jellemzői:       - Szolnokon az Uszály úton található     - 555 m2      - rajta egy fém tároló található     - a telken belül a teljes közmű bekötve     - a Holt Tisza kb. 150 m-re van     - teljesen körbekerített tel..

8.400.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó építési telek Hajmáskéren

Eladó építési telek Hajmáskéren CasaNetWork Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínál hajmáskéri építési telket a következő paraméterekkel: - 1050 nm-es telekterület - 30%-os beépíthetőség - 4,5 m ráépíthető épületmagassággal bír - villany, gáz a telken - gáz, csatorna a telek előtt - könnyen megközelíthető  - ..

5.500.000 Ft

Hajmáskér, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Balatonrendesen eladó építési telek!

Balatonrendesen, Révfülöp mellett eladó 900 nm-es belterületi építési saroktelek. LF-01 kategória, beépíthetőség 30 %.Víz, csatorna, áram van, a gáz utcáról beköthető.A telek megközelíthető betonúton a 71-es főútról kb. 700 méterre és a pálkövei strand kb 1 km-re. Az ár alkuképes ár. További részletekért kérem keressen..

9.900.000 Ft

Balatonrendes, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Nyírpazonyban telek eladó!

TELEK ELADÓ!Nyírpazonyban eladásra kínálunk egy kb. 1500nm-es, építési telket aszfaltozott utcában.Közművek közül csatorna, fúrt kút van, víz, villany, gáz az utcában található.A telek 30%-ban beépíthető.Utcafront kb 25 méter. 

2.900.000 Ft

Nyírpazony, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - aprohirdetesingyen.hu

26.666db hirdetés: Eladó Építési telek Paks Nincs megadva, Eladó Építési telek Paks Nincs megadva, Eladó telek Mogyoród Tölgyes-Bolnoka, Eladó telek Doba Somló-hegy szőlő, Eladó telek Szentkirályszabadja külterület, Eladó telek Etyek ETYEKI PIKNIK, Eladó telek Fót Tó környéke, Eladó telek Budapest XVIII kerület Ganztelep, Egerben építési telek eladó, Ipari besorolású Egerszalóki telek mű út, Eladó Telek Dabas, Eladó Telek Táborfalva, Eladó 0Építési telek Siófok, Eladó Pécsújhegyen építési telek egyben, Tiszaföldvár telek eladó, Építési telek eladó, Eladó Telek Szada, Eladó Telek Hévízgyörk, Családi ház telekárban Eladó Debrecen, Homokkertben 1049 nm telek házzal eladó, Eladó telek Balatonfenyves Balatonfenyves telek, Eladó telek Budapest XI kerület ÉPÍTÉSI, Eladó telek Balatonkeresztúr kertvárosi környezetben, Eladó telek Balatonfüred Felsőváros, Eladó telek Budapest XXII kerület Kastélyparknál, Törtelen telek eladó, Eladó építési telek teljes közművel, Eladó építési telek Hajmáskéren, Balatonrendesen eladó építési telek, Nyírpazonyban telek eladó, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.