Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Ha vállalkozni szeretne, itt a nagyszerű lehetőség! Jól beve

Ha vállalkozni szeretne, itt a nagyszerű lehetőség! Budapest X. kerületének központjában eladó egy jól bevezetett, 38 nm-es eladótérrel + 22 nm raktárral rendelkező üzlethelyiség céggel, felszereltséggel és árukészlettel együtt, melyből 17 nm saját tulajdon, a többit bérli a cég. Autóval és tömegközlekedéssel is egyará..

25.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Ha akarom, iroda, ha szeretném, otthon: népligettől 5 percre

IX. Szemafor közben, a Gyáli útnál kínálunk megvételre egy teljesen felújított, utcai bejáratú, többcélú ingatlant.Jelenleg üzletként van nyilvántartva, de lakásnak és irodának is bátran használható.A bejárat közvetlenül az utcáról nyílik, ami egy parkos környezetben található.Parkolás pedig ingyenesen a ház előtt, ..

22.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Szeretne első lakója lenni egy igényesen felújított és beren

Szeretne első lakója lenni egy igényesen felújított és berendezett  lakásnak?Csak a Ruháit és a Fogkeféjét kell hoznia. A belvárosban az Oktogonnál kínálom Önnek ezt a teljes körűen felújított és igényesen berendezett lakást. A rezsi alacsony, a téli melegről  korszerű Ariston kazánnal modern falfűtés gondoskodik. A ..

57.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Szeretne felújítás nélkül,azonnal költözhető lakás tulajdono

zeretne felújítás nélkül,azonnal költözhető lakás tulajdonosa lenni?Központi helyen, kiváló infrastruktúrával rendelkező (bevásárlás, óvoda, iskola,közlekedés..) felújított lakás (burkolatok, nyílászárók.....). Kicsi rezsivel működő lakás. Tulajdoni lap szerint 69nm + erkély, de hozzácsatolt az előszoba ami +6 nm.(fotó..

32.100.000 Ft

Szeged, Csongrád megye - aprohirdetesingyen.hu

Fejezd be olyanra, amilyenre szeretnéd - Dörgicse

55% készültségű családi ház - falusi CSOK igénybe vehető - Eladó Dörgicsén  CASANETWORK BALATONFÜRED Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1320 sz kiváló lehetőségekkel bíró családi házát. Dörgicsei családi ház jellemzői: - 2019 -es építés, 55% készültség - magas hőszigetelésű falazat / Porotherm/, Fenster-Therm 3 ..

53.000.000 Ft

Dörgicse, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Falusi CSOK-kal szeretne ingatlant? Megtalálta! - Röszke

Falusi CSOK-felhasználó vevők figyelmében is ajánlóm! Röszkei fő út mellett három szobás gázkonvektoros és vegyes tüzelésű kandalló fűtéses tanya eladó. Telek méretéből adódóan ideális kertészkedésre, jószágtartásra vagy hobbiként használni. Busz megálló 5 perc sétára van. Főépület vegyes építésű dupla szigetelésnek kö..

13.500.000 Ft

Röszke, Csongrád megye - aprohirdetesingyen.hu

SZERETNÉ EGY ÉPÍTKEZÉS GONDJÁT MEGSPÓROLNI ÉS AZ ÚJ HÁZÁBA C

SZERETNÉ EGY ÉPÍTKEZÉS GONDJÁT MEGSPÓROLNI ÉS AZ ÚJ HÁZÁBA CSAK ÚGY BEKÖLTÖZNI ? Akkor kérem olvasson tovább !Mosonmagyaróvár frekventált, mégis csendes utcácskájában, családi házas övezetben , eladó egy teljesen felújított, gyakorlatilag új építésű , nappali +3 szobás, 114 nm hasznos alapterületű családi ház, 550 nm n..

42.000.000 Ft

Mosonmagyaróvár, Győr-Moson-Sopron megye - aprohirdetesingyen.hu

Nem szeretne felújítani, ide csak költöznie kell! - Mikepérc

Nem szeretne felújítani, ide csak költöznie kell!Eladó Mikepércs központjában,a főutcából nyíló kis utcában egy mediterrán jellegű földszintes családi ház újszerű állapotban.2002-ben épült nappali plusz 2,5 szobás földszintes családi ház.Egyéb jellemzői:* falazata 38-as tégla,amely 6 cm szigetelést kapott,a tető fedése..

42.500.000 Ft

Mikepércs, Hajdú-Bihar megye - aprohirdetesingyen.hu

Ha ?csak? kÖltÖzni szeretne?, - Budapest XV. kerület

akkor az Ön álmainak lakása lehet a felújítást nem igénylő 1,5 szobás lakás a Neptun utca belső, parkos zónájában.A barátságos otthon elektromos vezetékei, külső nyílászárói, burkolatok, szaniterek is cserére kerültek, a falakat festés előtt tükörsimára csiszolták. A panoráma, a délnyugati tájolás is hozzájárul a jó kö..

24.500.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Ha vállalkozni szeretne, itt a nagyszerű lehetőség! Jól beve

Budapest X. kerületének központjában eladó egy jól bevezetett, 38 nm-es eladótérrel + 22 nm raktárral rendelkező üzlethelyiség céggel, felszereltséggel és árukészlettel együtt, melyből 17 nm saját tulajdon, a többit bérli a cég. Autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető. Fő tevékenységi kör: élel..

28.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Szeretne első lakója lenni egy modern újonnan berendezett

Ha szeretne fiatalos és teljesen új modern bútorzattal berendezett, klimatizált otthont akkor most meg találta.Minden igényt kielégítő minőségi ingósággal ( új hűtő,új mikró,új mosógép,új TV.és minden konyhai eszközök is újakkal) felszerelt második emeleti tégla lakás hosszú távra kiadó.Környezetére igényes, rendet sze..

120.000 Ft

Szeged, Csongrád megye - aprohirdetesingyen.hu

Azonnal szeretne költözni kertes 2 szintes családi házba? -

Azonnal szeretne költözni kertes 2 szintes családi házba?Rákosszentmihály frekventált részén, autóbeállóval, gondozott kerttel rendelkező ingatlan. A ház jelenleg alsó és felső szint (padlófűtés) beosztású, külön bejárattal rendelkezik, de ez meg is szüntettető adottságai révén!!!! Minden szinten vizesblokkok kiépített..

92.700.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

1.559db hirdetés: TOYOTA YARIS HA JÓT SZERETNÉL 145, Ha vállalkozni szeretne itt nagyszerű, FORD FIESTA 20 ST Ha valaha, Murci nagyon szeretne már családot, Ha akarom iroda ha szeretném otthon, Szeretne első lakója lenni igényesen, Onkormanyzati lakastKét kissebb lakásra szeretnénk elcserélni, SZERETNE BELVÁROSBAN   CSENDES JÓ, Szeretne első lakója lenni igényesen, Ha akarom iroda ha szeretném otthon, HONDA JAZZ 12 Trend Plus Ha, Szeretne felújítás nélkülazonnal költözhető lakás tulajdono, Fejezd be olyanra amilyenre szeretnéd, Falusi CSOK-kal szeretne ingatlant Megtalálta, HONDA JAZZ 12 Trend Plus Ha, Szeretnél építkezni és inkább az épülő, HONDA JAZZ 12 Trend Plus Ha, Billy nagyon szeretne még családot, BMW X3 xDrive20d Sport (Automata), SZERETNÉ ÉPÍTKEZÉS GONDJÁT MEGSPÓROLNI ÉS, szeretne felújítani ide csak költöznie, Ha csak kÖltÖzni szeretne Budapest, MERCEDES-BENZ 200 Kompresszor egyben, Szeretne teljesen felújított házat melyben, szeretne felújítani Ide csak költözni, szeretne felújítani Ide csak költözni, Ha vállalkozni szeretne itt nagyszerű, Szeretne első lakója lenni, Azonnal szeretne költözni kertes szintes, Szeretnél tánctanár lenni Jelentkezz, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.