Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Sony Xperia 10 Plus (L3213/L3223/L4213/L4293) képernyővédő f

Crystal átlátszó védőfólia: kontrasztos és hatékonyan véd a karcolások ellen AntiReflex HD enyhén matt védőfólia: csökkenti a tükröződést és az ujjlenyomatokat 2 db fólia a csomagban nagy felbontású kijelzőkhöz is ajánlott (Retina, HD) Tökéletes illeszkedés a képernyő alakjához (lézer technológiával vágott) A felhelye..

1.299 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

3MK FlexibleGlass Sony Xperia XZ1 Hibrid Üveg kijelzőfólia ü

A termékleírás automata fordítóval lett fordítva, ezért néhol értelmetlen szavak fordulhatnak elő benne. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk üzenetet.3mk FlexibleGlass. 3mk FlexibleGlass Hogy első hibrid üveg a piacon, ez az új generációs azzal jellemezve továbbá, egy kis vastagsága mindössze 0..

2.259 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

3MK Folia ARC Sony Ericsson Xperia teljes képernyős (full sc

A termékleírás automata fordítóval lett fordítva, ezért néhol értelmetlen szavak fordulhatnak elő benne. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk üzenetet. 3mk ARC. 3mkŽ ARC védi az egész felületén a képernyő védi a lekerekített széle Megy csinálni szélét. A világos és egységes szerkezete tökéletese..

2.581 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Sony Xperia 10 (L3113/L3123/L4113/L4193) gyémántüveg képerny

Diamond Glass 2.5D Fullcover A széleken lekerekített, edzett gyémántüveg, különleges, könnyen tisztítható oleophobic felülettel. Teszt győztes: a német Connect magazin védőüveg tesztjének győztese (2014/12). A japán gyártmányú, edzett gyémánt védőüveg a legmagasabb szintű karcolás elleni védelemmel rendelkezik (9H). M..

2.199 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Sony Xperia XA2 Ultra (H3213/H3223/H4213/H4233) üveg képerny

Amennyiben a készülék kijelzője ívelt vagy a szélein kerekített, akkor a standard üveg csak a sík felületeket fedi le az optimális tapadás érdekében. Kérem vegye figyelembe, hogy egyes telefonoknál így az üveg jóval kisebb, keskenyebb lehet a kijelző méreténél! Amennyiben ez a standard üveg tulajdonság Önt zavarná, ké..

1.099 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mobiltelefontartó Sony Xperia Xa2 Flex TPU Átlátszó MOST 234

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Sony Xperia Xa2 Flex TPU Átlátszó-et verhetetlen áron.Szín: ÁtlátszóAnyag: TPUKompatibilis: Sony Xperia XA2Védelem: Ütődések és horp..

1.476 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mobiltelefontartó Sony Xperia L1 Flex TPU Átlátszó MOST 2340

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Sony Xperia L1 Flex TPU Átlátszó-et verhetetlen áron.Szín: ÁtlátszóAnyag: TPUKompatibilis: Sony Xperia L1Védelem: Ütődések és horpad..

1.476 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mobiltelefontartó Sony Xperia Xz1 Compact Flex TPU Ultravéko

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Sony Xperia Xz1 Compact Flex TPU Ultravékony Átlátszó-et verhetetlen áron.Szín: ÁtlátszóAnyag: TPUKivitelezés: UltravékonyKompatibil..

1.476 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mobiltelefontartó Sony Xperia Sm20/xa Ultra Flex TPU Fekete

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Sony Xperia Sm20/xa Ultra Flex TPU Fekete-et verhetetlen áron.Szín: FeketeAnyag: TPUKompatibilis: Sony Xperia SM20Sony Xperia XA Ult..

1.569 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mobiltelefontartó Sony Xperia Xa1 Flex TPU Ultravékony Átlát

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Sony Xperia Xa1 Flex TPU Ultravékony Átlátszó-et verhetetlen áron.Szín: ÁtlátszóAnyag: TPUKivitelezés: UltravékonyKompatibilis: Sony..

1.476 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Folio mobiltelefon tok Sony Xperia Sm20 Crystal Fekete MOST

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Folio mobiltelefon tok Sony Xperia Sm20 Crystal Fekete-et verhetetlen áron.Anyag: PolikarbonátMűbőrSzín: FeketeÁtlátszóEllenállóKompatibilis: Sony Xpe..

1.569 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mobiltelefontartó Sony Xperia Pf22 Flex TPU Átlátszó MOST 23

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Sony Xperia Pf22 Flex TPU Átlátszó-et verhetetlen áron.Szín: ÁtlátszóAnyag: TPUKompatibilis: Sony Xperia PF22Védelem: Ütődések és ho..

1.476 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mobiltelefontartó Sony Xperia Xa1 Plus Flex TPU Átlátszó MOS

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Sony Xperia Xa1 Plus Flex TPU Átlátszó-et verhetetlen áron.Szín: ÁtlátszóAnyag: TPUKompatibilis: Sony Xperia XA1 PlusVédelem: Ütődés..

1.476 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mobiltelefontartó Sony Xperia Xz3 Flex TPU Ultravékony Átlát

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Mobiltelefontartó Sony Xperia Xz3 Flex TPU Ultravékony Átlátszó-et verhetetlen áron.Szín: ÁtlátszóAnyag: TPUKivitelezés: UltravékonyKompatibilis: Sony..

1.476 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

69.109db hirdetés: Sony Xperia 10 Plus (L3213/L3223/L4213/L4293) képernyővédő, 3MK FlexibleGlass Sony Xperia XZ1 Hibrid, 3MK Folia ARC Sony Ericsson Xperia, Sony Xperia gyári sztereó felvevős JB, Sony Xperia 10 (L3113/L3123/L4113/L4193) gyémántüveg képerny, Sony Xperia XA2 Ultra (H3213/H3223/H4213/H4233) üveg, Green Cell Smartphone Akkumulátor Sony Xperia, Sony G8141 Xperia XZ Premium előlapi, Sony Xperia XZ1 Compact előlapi üvegfólia, Sony Xperia XZ1 előlapi üvegfólia, Sony Xperia XZ3 előlapi üvegfólia, Sony Xperia 10 Plus előlapi üvegfólia, Sony E6853 Xperia Z5 Premium gyári, Cellularline Tok gumi matt felülettel Sony, Cellularline Képernyővédő fólia CLEAR GLASS Sony, Sony Xperia 10 Plus előlapi üvegfólia, Sony G8141 Xperia XZ Premium előlapi, Sony Xperia XZ1 Compact előlapi üvegfólia, Sony Xperia XZ1 előlapi üvegfólia, Sony Xperia XZ3 előlapi üvegfólia, Sony E6853 Xperia Z5 Premium gyári, Mobiltelefontartó Sony Xperia Xa2 Flex TPU, Mobiltelefontartó Sony Xperia L1 Flex TPU, Mobiltelefontartó Sony Xperia Xz1 Compact Flex, Mobiltelefontartó Sony Xperia Sm20/xa Ultra Flex, Mobiltelefontartó Sony Xperia Xa1 Flex TPU, Folio mobiltelefon tok Sony Xperia Sm20, Mobiltelefontartó Sony Xperia Pf22 Flex TPU, Mobiltelefontartó Sony Xperia Xa1 Plus Flex, Mobiltelefontartó Sony Xperia Xz3 Flex TPU, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.