Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

ORBÁNHEGYEN, PANORÁMÁS, FELÚJÍTOTT, 3+1 SZOBÁS, KERTKAPCSOLA

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda XII. kerületének kiváló közlekedéssel rendelkező, hegyvidéki régiójában található az ingatlan. Autóval és a 102-es és 112-es buszokkal hamar elérhetjük Buda nagyobb csomópontjait, a Déli pályaudvart, BAH csomópontot és a Széll Kálmán teret. Ennek köszönhetően a Móricz Zsigmond körtér és a Belvár..

129.990.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Panorámás, 1+2 szobás, terasszal Orbánhegyen - Budapest XII.

XII. kerület közkedvelt ZÖLDÖVEZETÉBEN, egy ápolt KERTTEL övezett 12 - lakásos tégla társasház 1. emeletén kínálok kiadásra egy 63 nm NAPPALI + 2 hálós lakást. A zárt lépcsőház tiszta és a modern ablakok körül hangulatos virágoázisok pompáznak. A lakás nappalija 22 nm LÉGKONDICIONÁLT és K tájolásának köszönhetően délel..

190.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Felújított 3-szobás, garázzsal Orbánhegyen - Budapest XII. k

XII. kerület jól megközelíthető ZÖLDÖVEZETÉBEN, ORBÁNHEGYEN egy 1930-as években épült kívül - belül karbantartott tégla társasházban 3 szobás lakás KIADÓ. A családias lakóközösségű társasházat minden oldalról gondozott KERT veszi körbe. A tiszta lépcsőházból félemelet magasságban található a lakás, így idősebbeknek, ki..

290.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Felújított 3-szobás, garázzsal Orbánhegyen - Budapest XII. k

XII. kerület jól megközelíthető ZÖLDÖVEZETÉBEN, ORBÁNHEGYEN egy 1930-as években épült kívül - belül karbantartott tégla társasházban 3 szobás lakás KIADÓ. A családias lakóközösségű társasházat minden oldalról gondozott KERT veszi körbe. A tiszta lépcsőházból félemelet magasságban található a lakás, így idősebbeknek, ki..

290.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Felújított LUXUS lakás Orbánhegyen!

A XII. kerület kertvárosi részén kínálok eladásra egy belső 3 szintes, összesen 289 nm alapterületű, 9 szobás, déli fekvésű, klimatizált, cirkó fűtéses társasházi luxus lakóparkban lévő, panorámás téglalakást közvetlen saját használatú  kertkapcsolattal! Az ingatlan kifejezett előnye, hogy 3 szinten különülnek e..

365.000.000 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Azonnal költözhető lakás Orbánhegyen - Budapest XII. kerület

INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan Buda kiváló közlekedésű, zöldövezeti régiójában, a város felett, tiszta, jó levegőjű környezetben, Orbánhegyen található. Erre közlekedik a 102-es, 110-es és 112-es busz, így akár a Széll Kálmán tér, akár a Belváros is könnyen, gyorsan elérhető. Éjszakai járattal közvetlenül hazatérhetün..

43.500.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Orbánhegyen, Nárcisz u.-ban azonnaltól kiadó egy 75 nm teras

Kiadó az Orbánhegyen a csendes Nárcisz utcában egy 2 szobás, nagy teraszos, napfényes,frissen felújított lakás.A lakás bútorozatlan, tűzhely és mosogatógép van.Új konyhabútor, új fürdőszoba, új nyílászárók.Külön WC van.Cirkó fűtés, a lakás klimatizált, elektromos redőny és napernyő.Tartozik hozzá egy tároló és egy gará..

230.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Panorámás 2 erkélyes családi otthon orbánhegyen! - Budapest

XII. kerület zöld övezetének központi részén, az Apor Vilmos tér közelében, egy stílusos 1942-ben épült Bauhaus társasház első emeltén eladó lett ez a 4 szobás, panorámás lakás.A társasház kívül belül jó állapotú, lépcsőháza valamint külső homlokzata az eredeti stílusjegyeket megőrizve lett felújítva.A lakást kiváló be..

84.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Luxus színvonalon felújított eladó lakás az Orbánhegyen! -

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda XII. kerületében az Orbánhegyen, csendes hegyvidéki részen található az ingatlan. A lakástól 5-10 perc hegyi sétára található az Orbán tér ahol a BKK több buszjárata is közlekedik a Széll Kálmán tér, a Svábhegy és a Ferenciek tere felé is. Autóval akár a Mártonhegyi, akár az Istenhegyi út felől ..

61.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Felújított ikerház Orbánhegyen - Budapest XII. kerület

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, az Orbán-hegy egyik mellékutcájában található. A 212-es, 110-es és a 112-es buszok megállói 100 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Tesco Express kínál l..

149.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Alakítható lakás Orbánhegyen - Budapest XII. kerület

INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan Buda kiváló közlekedésű, zöldövezeti régiójában, a város felett, tiszta, jó levegőjű környezetben, Orbánhegyen található. Erre közlekedik a 110-es és 112-es busz, így akár a BAH-csomópont, akár a Belváros is könnyen elérhető. Éjszakai járattal közvetlenül hazatérhetünk akár a pesti Belvá..

77.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Remek lehetőség Orbánhegyen - Budapest XII. kerület

INGATLAN HELYSZÍNE: Buda kiváló közlekedésű, városi régiójában található az ingatlan, mégis kertes környezetben. A közelben közlekedik a 102-es és a 112-es busz, amelyekkel elérhetjük Buda nagyobb csomópontjait, a Déli pályaudvart, a BAH csomópontot, Széll Kálmán teret, de a pesti Belvárost is. Éjszakai 990-es járattal..

48.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Ikerházfél eladó az Orbánhegyen - Budapest XII. kerület

Eladó XII. kerület, Orbánhegyen, a Diana utcában, KÉT LAKÓSZINTES, két éve teljes körűen FELÚJÍTOTT, NAPFÉNYES, CSENDES, 174 m2-es ikerházfél több mint 500 m2-es KERTTEL, GARÁZZSAL és egy különáll..

130.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

36db hirdetés: Felújított LUXUS lakás Orbánhegyen Budapest, ORBÁNHEGYEN PANORÁMÁS FELÚJÍTOTT 3+1 SZOBÁS KERTKAPCSOLA, Panorámás 1+2 szobás terasszal Orbánhegyen, Felújított 3-szobás garázzsal Orbánhegyen Budapest, Felújított 3-szobás garázzsal Orbánhegyen Budapest, Felújított LUXUS lakás Orbánhegyen, Azonnal költözhető lakás Orbánhegyen Budapest, Orbánhegyen Budapest XII kerület, Luxus színvonalon felújított eladó lakás az, Orbánhegyen Nárcisz u-ban azonnaltól kiadó, Panorámás erkélyes családi otthon orbánhegyen, Luxus színvonalon felújított eladó lakás, Felújított ikerház Orbánhegyen Budapest XII, Alakítható lakás Orbánhegyen Budapest XII, Remek lehetőség Orbánhegyen Budapest XII, Panorámás lakás kiadó az Orbánhegyen, ORBÁNHEGYEN PANORÁMÁS FELÚJÍTOTT INGATLAN KERTKAPCSOLATTAL, ORBÁNHEGYEN PANORÁMÁS FELÚJÍTOTT IKERHÁZFÉL KERTKAPCSOLATTA, Családi ház Budapest Orbán hegy Soroksár-Orbánhegyen, ORBÁNHEGYEN KLÍMÁS IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT SZOBÁS, XII ker Orbánhegyen kiváló helyen irodaházban, XII ker Orbánhegyen kiváló helyen irodaházban, Elegáns tágas nagy teraszos polgári lakás, ORBÁNHEGYEN SORHÁZI LAKÁS GARÁZZSAL ÜTT ELADÓ, Soroksár-Orbánhegyen újépítű ikerházak júniusi átad, Orbánhegyen ÚJSZERŰ ÖRÖKPANORÁMÁS Budapest XII, Elegáns tágas nagy teraszos polgári lakás, éb Telek Budapest Orbán hegy Orbánhegyen, Ikerházfél eladó az Orbánhegyen Budapest, XII Orbánhegyen kiadó panorámás lakás 100, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.