Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Eladó Mezőgazdasági, Lovas

Veszprém megyében, Lovason, 857m2 külterületi mezőgazdasági földterület eladó. Az ingatlan a település külterületi részén, a szőlőhegyen található. A földterület művelési ága: legelő, a település felől jól járható útról megközelíthető, jelenleg nem áll művelés alatt. Lovas község a Balaton-felvidék egyik gyöngyszeme. I..

3.000.000 Ft

Lovas, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó Mezőgazdasági, Lovas

Veszprém megyében, Lovason, panorámás 1027 m2 külterületi mezőgazdasági földterület eladó. Az ingatlan a település külterületi részén, a szőlőhegyen található, művelési ága: szőlő. A földterület Lovas község felől jól járható útról megközelíthető, jelenleg nem áll művelés alatt. A Balaton-part 1 km távolságban van. ..

6.000.000 Ft

Lovas, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági gépek 4 az 1-ben puzzle - Castorland

A gyerekek érdeklődését rögtön felkelti a szép, jó minőségű puzzle. A türelem és a kitartás meghozza az eredményét, hiszen az látvány, melyet a kirakás öröme okozott az pótolhatatlan. A sikerélmény biztosítéka a jó minőségű, pontosan illeszkedő szép élénk színű elemek. A 4 az 1 ben puzzle jellemzői: - 4 az 1-ben puzzle..

2.190 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó 130 000m2-es Mezőgazdasági terület, Tokaj

Tokaj legszebb részén, Tokaj hegyen, a meleg oldalon, csodálatos környezetben 12 hektár szőlő eladó a Bodrog és a Tisza összefolyásánál, a történelmi Rákóczi dülőn.A telkek összefüggenek egymással.A 12 hektár földrészből kb 10 hektár összefüggő, a többi is pár száz méteres körben található földterület művel..

120.000.000 Ft

Tokaj, Borsod-Abaúj-Zemplén megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági terület eladó Paloznakon

Mezőgazdasági terület eladó Paloznakon A CASANETWORK BALATONFÜRED Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1342 számú PALOZNAKI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLETET A PALOZNAKI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET  jellemzői: - a Balaton felvidék gyönyörű természeti környezetében Lovas és Paloznak között helyezkedik el - az 1634 ..

3.800.000 Ft

Paloznak, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági terület eladó Felsőörsön

Mezőgazdasági terület eladó Felsőörsön A CASANETWORK BALATONFÜRED Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1343 számú FELSŐÖRSI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLETET A FELSŐÖRSI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET  jellemzői: - a Balaton felvidék gyönyörű természeti környezetében Felsőörs és Balatonalmádi között helyezkedik el - ..

9.800.000 Ft

Felsőörs, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági terület eladó Felsőörsön

Mezőgazdasági terület eladó Felsőörsön A CASANETWORK BALATONFÜRED Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1344 számú FELSŐÖRSI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLETET A FELSŐÖRSI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET  jellemzői: - a Balaton felvidék gyönyörű természeti környezetében Felsőörs és Balatonalmádi között helyezkedik el -..

3.500.000 Ft

Felsőörs, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági terület eladó Felsőörsön

Mezőgazdasági terület eladó Felsőörsön A CASANETWORK BALATONFÜRED Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1345 számú FELSŐÖRSI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLETET A FELSŐÖRSI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET  jellemzői: - a Balaton felvidék gyönyörű természeti környezetében, közvetlen  Felsőörs belterület határán  helyezkedik ..

3.800.000 Ft

Felsőörs, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó mezőgazdasági terület Siófokon!

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája kínálja eladásra 3266 számon ezt a mezőgazdasági területet Siófok KILITI SZŐLŐHEGY városrészében!   Az MK-sz övezetben elhelyezkedő telekre vonatkozó szabályok: Előírt művelési ág: Szőlő Legnagyobb beépíthetőség: 3% (43 nm) Legnagyobb épület magasság: 4M   A telek előtt a..

2.500.000 Ft

Siófok, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó mezőgazdasági terület Siófokon!

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája kínálja eladásra 3267 számon ezt a mezőgazdasági területet Siófok TÖREKI városrészében!   Az MK-á övezetben elhelyezkedő telekre vonatkozó szabályok: Előírt művelési ág: Kert, Gyümölcsös, Szőlő Legnagyobb beépíthetőség: 3% (de max. 100 nm) Legnagyobb épület magasság: 4M   ..

3.900.000 Ft

Siófok, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Gazdálkodjon balatoni panorámában- eladó MEZŐGAZDASÁGI TERÜL

.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01327-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KŐRÖSHEGYI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLETET LIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET  JELLEMZÖI: A telek minden évszakban könnyen megközelíthető. A mezőgazdasági terület további kiváló adottságokkal rende..

95.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

BEFEKTETŐKNEK! ipari/mezőgazdasági telephely AZ M7 autópálya

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01538 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZÓLÁDI ÜZLETHELYISÉGÉT LIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÓLÁDI ÜZLETHELYISÉG jellemzői: -A 400 nm-es, egyszintes épület 8,5m széles és 53,5m hosszúságú, melyhez 6479m-es telek tartozik. -Az épület 4 külön bejáratú szeparált csarnokb..

29.000.000 Ft

Szólád, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági ingatlan! - Tatabánya

Tatabánya közelében, külterületen, csirke-, sertés-, szarvasmarha-tenyésztésre hasznosított telep teljes felszereltséggel (etetőkkel, hűtőkamrákkal, vágóhíddal, szállítóládákkal...), körben kerítve, aszfaltúton körbejárhatóan eladó. Ingatlanbeszámítás lehetséges!

130.000.000 Ft

Tatabánya, Komárom-Esztergom megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági gépek 4 az 1-ben puzzle - Castorland

A gyerekek érdeklődését rögtön felkelti a szép, jó minőségű puzzle. A türelem és a kitartás meghozza az eredményét, hiszen az látvány, melyet a kirakás öröme okozott az pótolhatatlan. A sikerélmény biztosítéka a jó minőségű, pontosan illeszkedő szép élénk színű elemek. A 4 az 1 ben puzzle jellemzői: - 4 az 1-ben puzzle..

2.190 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó lovasfarm művelhető mezőgazdasági területtel Balatonke

Eladó LOVASBIRTOK BALATONKERESZTÚRON! Kiváló befektetési, üzleti lehetőség vagy hosszútávon jövedelmező vállalkozás! A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda eladásra kínálja a 02009-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONKERESZTÚRI BIRTOKOT. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda által kínált BALATONKE..

220.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Balatonberényben mezőgazdasági telek eladó csodás balatoni p

Eladó MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET BALATONBERÉNYBEN A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00038 számú, BALATONBERÉNYI MEZŐGAZDASÁGI TERÜLETÉT! A LIDO HOME KESZTHELY által kínált MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET jellemzői: 13724 m2 -es szántó- ként bejegyzett telket, melynek 2%-a beépíthető. Ideális mezőgazdasági tevékenységre..

6.000.000 Ft

Balatonberény, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági termelők FIGYELEM- eladó TERMŐ TERÜLET Balaton

Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 01310-s számú, mezőgazdasági területét. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált FÖLD jellemzői: - 2000 nm szántó - Csodálatos panoráma a Balatonra - Természetesen a területre a földszerzés szabályai vonatkoznak - Amennyiben a 01310-os ..

2.000.000 Ft

Balatonszemes, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Keszthely határánál mezőgazdasági terület eladó!

KÜLTERÜLETI TELEK KESZTHELYEN! A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00395-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró KESZTHELYI KÜLTERÜLETI TELKET. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált  KESZTHELYI KÜLTERÜLETI TELEK jellemzői: Eladó egy Keszthelyhez közeli 2400 nm-es külterületi telek. A telek jellemzői:..

6.000.000 Ft

Keszthely, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági ingatlan kis lakással, gyümölcsfákkal, szőlőve

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00321-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró FONYÓDI ZÁRTKERTJÉT. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált FONYÓDI ZÁRTKERT jellemzői: Az ingatlan Fonyód kedvelt környékén, csendes nyugodt környezetben helyezkedik el. A 2577 m2-es telken több gyümölcsfák és több sor s..

9.900.000 Ft

Fonyód, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó mezőgazdasági terület termő szőlővel - Kéthely

A LIDO HOME BALATONBOGLÁR eladásra hirdeti a 01911-es számú KÉTHELY SZŐLŐHEGYEN lévő mezőgazdasági területét. A terület jellemzői. -5882 négyzetméter, termő borszőlővel /olaszrizling/ beültetve - kiváló állapotú, kordonos művelés -biztos felvevő piac -gyorsan megtérülő beruházás -könnyen megközelíthető Amenny..

3.500.000 Ft

Kéthely, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó Mezőgazdasági, Balatonendréd

Balatonendréden kínálunk eladásra lovas tanyát 12.204 nm-es külterületi szántóval! A tanyához több hrsz tartozik, az össz terület 23.490 nm, csak egyben vásárolható meg összesen 129.000.000 Ft.-ért. A terület en 881 nm-es felépítmény található. A négy sport ló részére 12 BOX-os istálló áll a rendelkezésre. A..

64.100.000 Ft

Balatonendréd, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

Mezőgazdasági terület Ásotthalmon! - Ásotthalom

Az ingatlan azonosítója: 12510 Mák István +36-30-637-0798 Amennyiben kollégánk elfoglalt, kérjen visszahívást sms-ben a +36-70-627-1033-as telefonszámon! Ásothalmon eladó ez az 5.752 m2-es falu közeli mezőgazdasági terület, melyből 1.982 m2 kivett tanya, udvar!Home and People ingatlanazonosító:12510Vételár:2.500.000 Ft..

2.500.000 Ft

Ásotthalom, Csongrád megye - aprohirdetesingyen.hu

4.889db hirdetés: Eladó Mezőgazdasági Lovas, Eladó Mezőgazdasági Lovas, Mezőgazdasági gépek az 1-ben puzzle, Eladó 130 000m2-es Mezőgazdasági terület Tokaj, Mezőgazdasági terület eladó Paloznakon, Mezőgazdasági terület eladó Felsőörsön, Mezőgazdasági terület eladó Felsőörsön, Mezőgazdasági terület eladó Felsőörsön, Mezőgazdasági gépszerelő állás Németországban, Maróti Egon Az itáliai mezőgazdasági árutermel, Mezőgazdasági munka diákoknak, Eladó mezőgazdasági terület Siófokon, Eladó mezőgazdasági terület Siófokon, Gazdálkodjon balatoni panorámában- eladó MEZŐGAZDASÁGI TERÜL, BEFEKTETŐKNEK ipari/mezőgazdasági telephely AZ M7 autópálya, Mezőgazdasági ingatlan Tatabánya, Mezőgazdasági gépek az 1-ben puzzle, Eladó lovasfarm művelhető mezőgazdasági területtel Balatonke, Balatonberényben mezőgazdasági telek eladó csodás balatoni, Mezőgazdasági termelők FIGYELEM- eladó TERMŐ TERÜLET, Keszthely határánál mezőgazdasági terület eladó, Mezőgazdasági ingatlan kis lakással gyümölcsfákkal szőlőve, Eladó mezőgazdasági terület termő szőlővel, Mezőgazdasági terület eladó Szentkirályszabadján Szentkir, Eladó Mezőgazdasági Balatonendréd, Mezőgazdasági terület Ásotthalmon Ásotthalom, Eladó éb mezőgazdasági ingatlan Szentes, Eladó éb mezőgazdasági ingatlan Nagytőke, Domaszéki mezőgazdasági terület eladó AKCIÓS ÁRON, Ásotthalmi tanya eladó erdővel Csongrád megye, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.