Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Grass gumiápoló 500 ml pumpás

Professzionális vízbázisú ápolószer, mely tisztítja és fényesíti az abroncsokat és más gumi anyagú felu¨letet. Visszaállítja a fekete színt, feljavítja az abroncs felszínét, fényes ragyogást biztosít. Védelmet nyújt a töredezés, öregedés és színvesztés ellen. Antisztatikus tulajdonságot biztosít a felületeknek. Felhasz..

925 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Mannol gumiápoló spray 650 ml

Kiválóan alkalmas gumiabroncsok, gumiszőnyegek, gumicsíkok és egyéb gumi tárgyak tisztítására, ápolására. Gátolja a gumi öregedését, visszaadja rugalmasságát és felfrissíti színét. Használata előtt a gumit tisztítsuk meg, és hagyjuk megszáradni!

1.165 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Auto Mobil gumiápoló spray 500 ml

Gumiápoló hab spray A gyártás során felhasznált alapanyag speciális szilikon emulziót tartalmaz, mely kiválóan ápolja a gumi felületeket. A termék aktív hab formájában kerül a felületre, majd gyorsan felszívódik. A terméket elsősorban gumiabroncsok ápolásához fejlesztették ki, a szórófej ehhez megfelelő kiszórást bizto..

1.110 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Moje Auto gumiápoló spray 520 ml

Moje auto gumiápoló. Antisztatikus hatású spray, mely gyorsan és hatékonyan ápolja és védi a gumiabroncsot. Rendszeres használat esetén visszaadja a gumi rugalmasságát. Egyszerűen fújjuk be 10-15 cm távolságból a megtisztított (és száraz) felületet a spary-vel. Csak az abroncs oldalán használjuk, a futófelületre és a f..

1.340 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Auto Mobil gumiápoló 1000 ml pumpás

A gyártás során felhasznált alapanyag speciális szilikon emulziót tartalmaz, mely kiválóan ápolja a gumi felületeket. A terméket elsősorban gumiabroncsok ápolásához fejlesztették ki, a szórófej ehhez megfelelő kiszórást biztosít! Egyéb gumi és műanyag felületek ápolásához is ajánljuk.

1.720 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Grass gumiápoló 500 ml pumpás

Professzionális szilikon alapú ápolószer, mely tisztítja és fényesíti az abroncsokat és más gumi anyagú felu¨letet. Visszaállítja a fekete színt, feljavítja az abroncs felszínét, fényes ragyogást biztosít. Védelmet nyújt a töredezés, öregedés és színvesztés ellen. A téli hónapokban használata megakadályozza a motorházt..

1.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

CRC gumiápoló spray 500 ml

Crc tire shine pro Gyorsan és egyszerűen eltávolítja a foltokat, szennyeződéseket, felszíni karcolásokat, újjá varázsolva a gumiabroncsot. Termékjellemzők: - Tisztítja, ápolja és védi a gumiabroncsot. - Eltávolítja a foltokat, elfedi a kisebb, felszíni karcolásokat, horzsolásokat. - Hatékonyan védi a gumifelületet az e..

2.110 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Turtle Wax gumiápoló gél 500 ml

A sűrű koncentrált gél kiváló tisztító tulajdonságokkal rendelkezik és védelmet biztosít a gumiabroncsnak, fekete gumi lökhárítónak és kemény PVC-nek. Könnyen alkalmazható, és rendkívül tartós. Visszaadja a felület eredeti fényét továbbá védelmet biztosít a káros UV sugarak ellen. A kezelt felület könnyebben tisztíthat..

2.570 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Sonax gumiápoló gél 500 ml

Fényes fekete, nedves hatást kölcsönöz minden gumiabroncs-típusnak. Az innovatív gél formulája megőrzi és megvédi a gumit a repedés és a színvesztés ellen. A mellékelt speciális szivacs segítségével könnyen pazarlás nélkül alkalmazható és nm hagy foltokat keréktárcsán, festésen és a padlón. Hatása néhány hétig is eltar..

2.790 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Sonax gumiápoló kannás 5 l

Tisztítja és ápolja a gumi felületeket és segít megőrizni rugalmasságukat. A gumi élettartamát meghosszabbítja és színét felfrissíti. Segítségével még a gumiabroncsok és a lábtörlők is könnyedén megtisztíthatók, és visszanyerik eredeti színüket. Télen megakadályozza az ajtó- és ablak-tömítések befagyását...

13.760 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Gumiápoló és -tisztító 400 ml

Tartósan fényezi és tisztítja a fekete gumirészeket, mint az abroncsot, gumitömítéseket, lábtörlőket, kábeleket a gépjárművek, kerékpárok és az ipari gépek esetében is. Alkalmazási területe főként ipari alkalmazások. Tartalom: 400 ml Összetétel: 20 - 25 % propan-2-ol, izopropil alkohol, izopropanol; 10 - 12,5% propán; ..

1.420 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Gumiápoló és -tisztító 500 ml

Tartósan fényezi és tisztítja a fekete gumirészeket, mint az abroncsot, gumitömítéseket, lábtörlőket, kábeleket a gépjárművek és az ipari gépek esetében is. Használat előtt felrázandó! Tartalom: 500 ml Összetétel: A termék nem tartalmaz olyan anyagokat, amely veszélyes lenne az emberi egészségre vagy környezetre..

1.370 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Gumiápoló és -tisztító400 ml

Tartósan fényezi és tisztítja a fekete gumirészeket, mint az abroncsot, gumitömítéseket, lábtörlőket, kábeleket a gépjárművek, kerékpárok és az ipari gépek esetében is. Alkalmazási területe főként ipari alkalmazások. Tartalom: 400 ml Összetétel: 20 - 25 % propan-2-ol, izopropil alkohol, izopropanol; 10 - 12,5% prop..

1.340 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Gumiápoló és -tisztító500 ml

Tartósan fényezi és tisztítja a fekete gumirészeket, mint az abroncsot, gumitömítéseket, lábtörlőket, kábeleket a gépjárművek és az ipari gépek esetében is. Használat előtt felrázandó! Tartalom: 500 ml Összetétel: A termék nem tartalmaz olyan anyagokat, amely veszélyes lenne az emberi egészségre vagy környezetre -..

1.290 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Gumiápoló hab spray AM BIGMAN 500ml

Gumi és lökhárító ápoló habHatóanyag aktív hab formájában kerül a felületre, majd gyorsan beszívódik és tartósan ápolja a gumi-illetve a műanyag felületeket, új fényt biztosítva. A hatóanyag tömíti a hajszálrepedéseket, víztaszító, impregnáló hatású. Nedves felületre felhordható, a keréktárcsát nem károsítja. Gumiabron..

1.290 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Matt műanyag- és gumiápoló spray 250ml Grass 149250

Matt műanyag ápoló sprayProfesszionális ápolószer, mely egyaránt alkalmas műszerfal, festetlen lökhárító, gumiabroncs, bőr, egyéb műanyag és egyéb gumi tisztítására és ápolására. Megtartja a kezelt felület színét, nem hagy zsíros foltot, megakadályozza a por lerakódását, matt felületet hagy maga után. Kellemes kókusz i..

1.100 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

SONAX gumiápoló 300 ml

Tisztítja és ápolja a gumi felületeket és segít megőrizni rugalmasságukat. A gumi élettartamát meghosszabbítja és színét felfrissíti. Segítségével még a gumiabroncsok és a lábtörlők is könnyedén megtisztíthatók, és visszanyerik eredeti színüket. Télen megakadályozza az ajtó- és ablak-tömítések befagyását. ..

1.990 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

SONAX Xtreme Gumiápoló zselé 400 ml

A SONAX Xtreme Gumiápoló minden keréktípusnak fekete, ragyogó, nedves hatású fényt kölcsönöz. Az új formula ápolja és védi a gumit a repedések kialakulásától és a kifakulástól. A hatás több héten át tart, legalább 50 gumira elegendő.

3.600 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Gumiápoló- és tisztító (17230TR)

Gumiápoló- és tisztító 500ml Űrtartalom: 500 ml Tartósan fényezi és tisztítja a fekete gumirészeket, mint az abroncsot, gumitömítéseket, lábtörlőket, kábeleket a gépjárművek és az ipari gépek esetében is. Használat előtt felrázandó! Alkalmazási területe főként ipari alkalmazások.

1.320 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

SONAX műanyag és gumiápoló 300 ml

Külső (pl. gumik, lökhárító, ajtóküszöb) és belső (pl. műszerfal, ajtóburkolat) műanyag, gumi és fa felületek ápolásához készült, kiváló minőségű ápoló emulzió. Egy új formulának köszönhetően mélyen behatol a felületbe, és belülről fejti ki hatását. Tisztít, ápol és az időjárás hatásaival szemben. Különösen az UV-sugár..

2.299 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

220db hirdetés: Grass gumiápoló 500 ml pumpás, Caramba gumiápoló spray 400 ml, Mannol gumiápoló spray 650 ml, Auto Mobil gumiápoló spray 500 ml, Moje Auto gumiápoló spray 520 ml, Auto Mobil gumiápoló 1000 ml pumpás, Grass gumiápoló 500 ml pumpás, CRC gumiápoló spray 500 ml, Turtle Wax gumiápoló gél 500 ml, Sonax gumiápoló gél 500 ml, Sonax gumiápoló kannás, Gumiápoló és -tisztító 400 ml, Gumiápoló és -tisztító 500 ml, Gumiápoló és -tisztító400 ml, Gumiápoló és -tisztító500 ml, GUMIÁPOLÓ SPRAY 500 ML BIGMAN, Gumiápoló hab spray AM BIGMAN 500ml, Matt műanyag- és gumiápoló spray 250ml, GUMIÁPOLÓ SPRAY 500 ML BIGMAN, SONAX gumiápoló 300 ml, SONAX Xtreme Gumiápoló zselé 400 ml, Gumiápoló- és tisztító (17230TR), Motip MO 709 Műanyag és gumiápoló, SONAX műanyag és gumiápoló 300 ml, VMD ITALIA Gumiápoló- és tisztítószer 400, Prevent gumiápoló 500 ml szórópisztolyos, Prevent gumiápoló 400ml, Gumiápoló nero 1l, Stac plastic gumiápoló 400ml, Pneubell Gumiápoló spray éb, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.