Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Befektetők figyelem! II.em, 32 m2, stúdiós lakás, déli fekvé

Zalaegerszeg, belvárosában, a Vizslapark közelében egy kiváló ár-érték arányú, megbízható új beruházás indul. A 11 lakásos társasházban 1-2-3-4 szobás lakások kerülnek kialakításra. Kedvezményes vásárlási lehetőség 2019-es kifizetés esetén 2019. június 30. napig. A lakásokhoz garázs és fedett teremgarázs beálló is vásá..

15.830.000 Ft

Zalaegerszeg, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők figyelem!

A City Cartel Ingatlaniroda Zamárdiban, a parttól mindössze 80 méterre kínál egy bevezetett, és évek óta nyereségesen működő ingatlant, mely egy ősfás környezetben elterülő, 614 m2-es telket és a rajta lévő, összesen 200 m2 alapterületű, 2 szintes apartmanházat. A vételár a teljes felszerelést tartalmazza. A kom..

107.000.000 Ft

Zamárdi, Somogy megye - aprohirdetesingyen.hu

BEFEKTETŐK FIGYELEM! Eladó egy sok lehetőséget magában rejtő

Eladó egy 1932-ben épült nagy telken elhelyezkedő 260 m2-es polgári stílusú téglaépület Dunaszentgyörgyön, melyben később egy leválasztott vendéglátóipari helyiség is kialakításra került. A nagy belmagasságú főépület több szaniterhelyiséggel rendelkezik, pillanatnyilag bérbeadás céljából lakott. A telek a nagysága miat..

29.900.000 Ft

Dunaszentgyörgy, Tolna megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők, építkezni vágyók figyelem! Telek eladó Dunaszent

Eladó egy 945 m2 alapterületű, lejtős, pillanatnyilag fákkal benőtt építési telek Dunaszentgyörgyön a község Faddra vezető vége közelében, mely a Foktőre vezető és a közelben épülő Duna-híd miatt szintén közel lesz a később megépülő, az autópályát is bekötő elkerülő úthoz. Minden közmű az út előtt van, 30 %-os beépíthe..

3.500.000 Ft

Dunaszentgyörgy, Tolna megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők figyelem! mezőgazdasági terület! - Gödöllő

Gödöllő kedvelt helyén 1,47 Ak értékű szántó eladó!Az 1057 négyzetméteres földterület kíváló hosszú távú befektetés céljára.Amennyiben ez az ingatlan , vagy bármely a kínálatunkban található lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor telefonon! 

3.000.000 Ft

Gödöllő, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők figyelem!- Szolnokon Ipari telkek eladók

Szolnoki ingatlan iroda eladásra kínálja ez a kiváló adtosságokkal rendelkező ingatlant:A szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja a következő 3 külön helyrajzi számon lévő ipari ingatlanját, jó közlekedési és parkolási adottsággal.Az ipari ingatlan jellemzői :- 48.627 nm-es terület: Közforgalom elöl el nem zárt magán..

800.000.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők figyelem! - Szolnok

Szolnoki Casanetwork ingatlaniroda megvételre kínálja a Szolnok belvárosában lévő 1765 m2-es belvárosi építési telkét!  Az ingatlan jellemzői: Az építési telek a Konstantin utca 61. szám alatt található  az utcafront 26 méter hosszú a telek befelé szélesedik 50 m-ig töb..

88.250.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Balatoni ritkaság - befektetők figyelem! - Csopak

 Balatoni ritkaság - befektetők figyelem! - eladó külterületi telek Csopakon A CasaNetWork Balatonfüred eladásra kínálja a 0283-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, Balaton partján egybefüggő külterületi telkét . A CasaNetWork Balatonfüred által kínált csopaki külterületi telek jellemzői:      -  12.500 m2..

49.000.000 Ft

Csopak, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők, össze költözők figyelem! Szigetszentmiklóson 3 l

Szigetszentmiklóson központ közeli, de mégis csendes utcában megvételre kínálunk egy három lakrészből álló, külön bejáratú és külön mérőórákkal rendelkező  szigetéssel ellátott családi házat. Az alsó szinten található 2 különnyíló szoba  konyha, előszoba, kamra, fürdőszoba és különálló WC. Külső lépcső vezet az emeletr..

45.000.000 Ft

Szigetszentmiklós, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők, Nagycsaládosok,Cégek Figyelem!!! - Kecskemét

Kecskeméten eladó 2 családi ház, medencével, teniszpályával közel 3000 nm-es parkosított telken.Elsősorban nagycsaládosoknak, befektetőknek, cégeknek ajánlanám.Funkcióját tekintve kitűnő lehetőség: egészségügyi, rehabilitációs központnak, vagy akár idősek otthonának is. Rengeteg lehetőség remek helyen, közel a belváros..

169.000.000 Ft

Kecskemét, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

BEFEKTETŐK FIGYELEM! - Budapest III. kerület

PANORÁMÁS TELEK A KÖZKEDVELT JABLONKA ÚTON!BEFEKTETŐK FIGYELEM! KIVÁLÓ LOKÁCIÓ! III. kerületben, az EuroCenter feletti területen eladó egy 1240 m2-es összközműves építési telek, melyen egy bontandó vagy felújítható 120 m2 alapterületű, 1984-ben épült családi ház áll.Telek méretei: kb. 27 m (utcafronti szélesség) x 46,5..

139.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

BEFEKTETŐK FIGYELEM - Kecskemét

***BEFEKTETŐK,BERUHÁZÓK FIGYELEM***Eladó Kecskeméten LAKÓ ÉS APARTMANHÁZ KIALAKÍTÁSA teljes projekt építési engedéllyel, tervdokumentációval!Kiváló lehetőség munkásszállónak és egyéb szállási lehetőségre bérbeadás céljából!Építési engedély a teljes kivitelezésre 2019. év végi befejezéssel!!!További részletekért keresse..

68.000.000 Ft

Kecskemét, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

BEFEKTETŐK , VÁLLALKOZÓK FIGYELEM !!135 nm-es ELADÓ INGATLAN

Mosonmagyaróvártól néhány perces autóútra, Mosonudvaron, a jelentős kamion-és személygépkocsi forgalommal bíró 86-os út mentén, eladó , egy 135 nm hasznos alapterületű, 600 nm-es telken lévő , a korábbiakban vendéglátó-egységként és lakásként funkcionáló épületegyüttes.Ha meg szeretné tekinteni ezt a kiváló üzleti befe..

17.900.000 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők, fejlesztők, építkezni vágyók, figyelem! - Sopron

Sopronban, a Gidapatak lakóparkban 1440 nm nagyságú építési telket ajánlok figyelmükbe! A víz, villany, valamint a csatorna közművekkel ellátott terület előtt közvetlenül található gáz hozzáférés is. A telek alkalmas családi ház, ikerház, de akár 6 lakásos társasház építésére is. A megengedett bruttó alapterület ..

36.000.000 Ft

Sopron, Győr-Moson-Sopron megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők figyelem! - Budapest V. kerület

1,5 szobássá alakítható, felújítandó 46 nm-es 2. emeleti 3,8 méter belmagasságú lakás eladó. Utcai kilátás: a nagyszobából NyDNy-i tájolás 2db ablakkal a Veres Pálné utcára. A kis szobából 1 ablakkal a belső udvar felé, a háztömb bejárata pedig a Vámház krt-ról van. (46 nm a tulajdoni lapon) Első lakásnak, befektetőkne..

47.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

BEFEKTETŐK FIGYELEM! - Budapest VIII. kerület

A közkedvelt Csarnok negyedben, a Horváth Mihály tér mellett, csendes, egyirányú forgalmú mellék utcában, kis lakóközösségű, rendezett társasházban kínálunk eladásra egy magasföldszinti lakást.A lakás alapterülete lemérve 54 nm, de a tulajdoni lapon 53 nm szerepel. A bejárat közvetlenül a lépcsőházból nyílik. A szobák ..

33.500.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

BEFEKTETŐK FIGYELEM! - Budapest VII. kerület

Király utcában, körúton kívül, rendezett, liftes társasház I. emeletén kinálunk eladásra lakást.A lakás kiválóan alakítható a két bejáratnak köszönhetően, két másfélszobássá! A belmagasság 4 méteres, így tovább tudja művelni a hasznos teret. Referencia fotók is kerülnek fel a többi fotóhoz, a referencia lakást a 3. eme..

41.000.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Építkezők, befektetők figyelem! Örökpanorámás telek Alsópáho

Balatonra is panorámás építési telek Alsópáhokon eladó! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 163601926-os számú ALSÓPÁHOKI ÉPÍTÉSI TELKÉT! A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ALSÓPÁHOKI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői: - a telek 1425 nm-es, beépíthetősége 30%-os - minden közmű a telek előtt - a főúttól nem messze, ..

9.700.000 Ft

Alsópáhok, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Építkezők, befektetők figyelem! Jó helyen, jó áron telek ela

Balatonra és Hévízre is panorámás telek Alsópáhokon eladó! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01931-es számú ALSÓPÁHOKI ÉPÍTÉSI TELKÉT! A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ALSÓPÁHOKI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői: - a telek 1596 nm-es,  beépíthetősége 30%-os - minden közmű a telek előtt,  - a főúttól nem messze..

11.500.000 Ft

Alsópáhok, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Vállalkozások, befektetők figyelem! - Keszthely

100% kényelem és minőség - eladó ÜZLETHELYISÉG KESZTHELYEN A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00764-es számú, KESZTHELYI ÜZLETHELYISÉGET. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI ÜZLETHELYISÉG jellemzői: -  irodai tevékenységre, rendelőként, bemutatóteremként, üzlethelyiségként is működtethető  -  m..

11.400.000 Ft

Keszthely, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Vállalkozások, befektetők figyelem! - Keszthely

100% kényelem és minőség - eladó ÜZLETHELYISÉG KESZTHELYEN A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00612-es KESZTHELYI ÜZLETHELYISÉGÉT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI ÜZLETHELYISÉG jellemzői: 700 nm-es területű, különböző vállalkozásra alkalmas felújítandó épület három szinten nagy alapterülete..

70.000.000 Ft

Keszthely, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők Figyelem !

BEFEKTETŐK FIGYELEM ! CÉG központnak irodáknak, COWORKING Közösségi munkahelynek , ELADÓ ! EREDETI ÁR 89.9 M.Ft. VOLT. 20 M.Ft ÁR CSÖKKENTÉS ! A Baross Térnél, kimondottan idegenforgalom kiszolgálására átépített és teljes körűen felújított, 145 nm alapterületű, utcai, 10 szobás 32 férőhelyeslakás.Alka..

69.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Befektetők Figyelem !

XIII.ker. CENTRUMÁBAN a Kresz Géza utca elején másfél szobás, plusz kb. 20-es nm saját udvar, rendelkező, csendes, napfényes, igényesen, gépészetileg is felújított lakás eladó.A nyílászárók (három rétegű üvegekkel) újak, biztonsági bejárati ajtó lett beépítve és a belső ajtók üvegből készültek. A konyhában a beépítet..

42.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Befektetők figyelem! Békéscsaba belvárosában...

Békéscsaba belvárosában kínálunk megvételre egy 1604m2-es telken levő 530m2 alapterületű házat. A nagy, műemlék jellegű, polgári házban jelenleg 5 lakás van kialakítva, ezért például apartman háznak, idegenforgalmi szálláshelynek, cégeknek vagy irodaháznak is kiváló lehet. A lakások 2 illetve egyszobásak, előszobával, ..

67.900.000 Ft

Békéscsaba, Békés megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők figyelem! Szegeden egyetemek szomszédságában új t

Szegeden a TIK-től két percre kínálom eladásra ezt a 2018-ban befejezett új téglalakásokat. 12 lakásos társasházat Török Csongor tervezte, a mai modern és korszerű igények szerint kivitelezett és teljes körűen berendezett luxus lakások. Központi fűtési rendszer - egyedi mérőórákkal, padlófűtés, Midea klímával klimatizá..

50.876.000 Ft

Szeged, Csongrád megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők figyelem! Szegeden egyetemek szomszédságában új t

Szegeden a TIK-től két percre kínálom eladásra ezt a 2018-ban befejezett új téglalakásokat. 12 lakásos társasházat Török Csongor tervezte, a mai modern és korszerű igények szerint kivitelezett és teljes körűen berendezett luxus lakások. Központi fűtési rendszer - egyedi mérőórákkal, padlófűtés, Midea klímával klimatizá..

75.103.000 Ft

Szeged, Csongrád megye - aprohirdetesingyen.hu

397db hirdetés: Befektetők figyelem IIem 32 m2 stúdiós, Befektetők figyelem, BEFEKTETŐK FIGYELEM Eladó sok lehetőséget, Befektetők építkezni vágyók figyelem Telek eladó, BEFEKTETŐK FIGYELEM Eladó sok lehetőséget, Befektetők építkezni vágyók figyelem Telek eladó, Befektetők figyelem mezőgazdasági terület, Befektetők figyelem- Szolnokon Ipari telkek, Befektetők figyelem Szolnok, Balatoni ritkaság befektetők figyelem, Befektetők össze költözők figyelem Szigetszentmiklóson, Befektetők NagycsaládosokCégek Figyelem Kecskemét, BEFEKTETŐK FIGYELEM Budapest III kerület, BEFEKTETŐK FIGYELEM Kecskemét, BEFEKTETŐK VÁLLALKOZÓK FIGYELEM 135 nm-es, Befektetők fejlesztők építkezni vágyók figyelem, Befektetők figyelem Budapest kerület, BEFEKTETŐK FIGYELEM Budapest VIII kerület, BEFEKTETŐK FIGYELEM Budapest VII kerület, Építkezők befektetők figyelem Örökpanorámás telek Alsópáho, Építkezők befektetők figyelem Jó helyen jó, Vállalkozások befektetők figyelem Keszthely, Vállalkozások befektetők figyelem Keszthely, Befektetők Figyelem, Befektetők Figyelem, Befektetők figyelem Békéscsaba belvárosában, Befektetők figyelem Szegeden egyetemek szomszédságában új, Befektetők figyelem Szegeden egyetemek szomszédságában új, Befektetők figyelem Abda, Befektetők vállalkozók felújításra vágyók figyelem, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.