Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Építési telek Nagyréven eladó!

A Martfűi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínálja  Nagyrév központjában elhelyezkedő építési telkét! A nagyrévi építési telek jellemzői: - 771 m2 -es telek - a telken egy beton garázs található  -az egész telek körbe van kerítve - a víz a telken belül található - kiváló lehetőség nyaraló vagy lakóház épít..

490.000 Ft

Nagyrév, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Tószegen, Szolnok felőli oldalon eladó építési telek!

 A szolnoki CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Tószegen, Szolnokról gyorsan megközelíthető építési telket!  Az eladó ingatlan jellemzői: - az utcában a gáz bevezetve, a víz, villany, csatorna a telken van - a telek elhelyezkedés nagyon egyedi, három utca öleli körül,  - jelenleg kettő utcáról van bejá..

3.900.000 Ft

Tószeg, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Szolnokon 353 m2-es épitési telek eladó

Szolnoki ingatlaniroda eladásra kínál Szolnokon egy építési telket. A szolnoki építési telek jellemzői: - belvárosi Thököly ut -két utcára nyilik - két helyrajzi telek 353 m2 - összközműves - egy 83 m2-es vályog építésű bontandó házzal Amennyiben  a fenti építési telek vagy bármely kínálatunkban található ép..

10.000.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Kertvárosi hangulat - eladó ÉPÍTÉSI TELEK NAGYVÁZSONYBAN - N

A CASANETWORK BALATONFÜREDI Ingatlanirodája eladásra kínálja a 1293-as számú, kertvárosi hangulatú ÉPÍTÉSI TELKÉT. A CASANETWORK BALATONFÜRED által kínált NAGYVÁZSONYI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői: - nyugodt, csendes utcában található - közművesített, gáz az utcán - bio körte fa és egyéb növények a telken - Dél - ..

3.900.000 Ft

Nagyvázsony, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Balatonfüredi örök panorámás építési telek

Balatonfüredi örök panorámás építési telek - ELADÓ BALATONFÜREDI ÖRÖK PANORÁMÁS TELEK  A CASANETWORK balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 1294 számú, kiváló adottságú ÖRÖK PANORÁMÁS  ÉPÍTÉSI TELKET BALATONFÜRED TAMÁSHEGYEN  A BALATOFÜREDI ÉPÍTÉSI TELEK  jellemzői: - a telek Balatonfüred csodálatos ré..

75.000.000 Ft

Balatonfüred, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Szép környezetben, nyugodt helyen építési telek eladó! - Tal

Művészetek völgyében építési telek, a természet közelében - eladó építési telek Taliándörögdön   A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 0852-es számú, remek adottságokkal rendelkező építési telket Taliándörögdön.  A CasaNetWork által kínált taliándörögdi építési telek jellemzői:   - term..

3.900.000 Ft

Taliándörögd, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó építési telek Abonyban!

A CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál Abonyban, csendes, rendezett környéken egy építési telket. Az utcában szép, új építésű házak találhatóak. A telken víz, villany, vízóra, csatorna is megtalálható. Az ingatlanra egy vagy több szintes családi ház is építhető!   A telek jellemzői: - 2200 nm (nincs körbeke..

3.200.000 Ft

Abony, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó építési telek Kunhegyesen!

A Casanetwork ingatlan iroda megvételre kínál Kunhegyes egyik csendes utcájában, egy belterületi, 2160 m2 nagyságú építési telket. A területen 2014-ben megkezdték az alapozását egy kb. 110 nm-es családi háznak. A tervezett épület építési tervei megvannak, komoly érdeklődőnek bemutatásra kerül. A telek per- és te..

5.200.000 Ft

Kunhegyes, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó építési telek Cegléden!

A CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál Cegléden a kertvárosban egy építési telket. Az ingatlan nyugodt, csendes környéken helyezkedik el. Kerítéssel körbe van kerítve. Található rajta egy 5 nm tároló, szerszámok tárolására.  Övezeti besorolása Lke-1 (kertvárosias lakóövezet). A telek 30 % beépíthető. A beépí..

8.500.000 Ft

Cegléd, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Építési telek eladó Cegléden!

Eladó építési telek Cegléden! A CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál Cegléden egy építési telket.  A telek jellemzői: - 850 nm telek terület, - 30% beépíthetőség, - Víz a telken, - Gáz az utcában, - Villany az utcában,  - Parkolás utca,udvar, -Tehermentes Irányár:  8.500.000 Ft Csok#Család#Családi ház..

8.500.000 Ft

Cegléd, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Építési telek meglévő tervekkel! - Berhida

A veszprémi CASANETWORK INGATLANIRODA eladásra kínálja a 1204 számú építési telket, melynek jellemzői: - Berhida, kertvárosias lakóövezetben a Rózsafa utcában 1460 négyzetméteres építési telek - az építkezés megkezdődött, az alap ki lett ásva és vasszerelése elkészült, aminek a bekerülési értéke 1,000,000 Ft - ..

3.500.000 Ft

Berhida, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó 75m2-es Építési telek, Mogyoród

Mogyoród csendes, nyugodt természetközeli részén, de mégis mindenhez közel 1000- és 1200m2-es telek egyben és külön-külön is eladó! Mindkét telken víz, gáz, villany, csatorna bevezetve. Utcafrontja:14- és 15m, beépíthetőség 20%-20%. A két ingatlan összevonása esetén társasházi lakásokat is lehet építeni. A kiseb..

31.000.000 Ft

Mogyoród, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Összközműves építési telek zöldövezetben eladó!

Szandaszőlősön, az Eper út közelében, csendes zsákutcában eladó egy szépen  gondozott kert:- területe 950 nm - lakóövezeti besorolás- telken belül található minden közmű- a telken található egy betongarázs, amely lakható, vagy szerszámtárolóként hasznosítható- a tetőtér beépíthető. ..

7.000.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Új építési belvárosi lakások

Új lakások épülnek a Pozsonyi út környékén!21 lakásos társasház 1. emeletén 62 nm-es 2 szobás nappalis lakás!Garázs vásárlási lehetőség!Átadás várhatóan 2020.dec 31-ig.Bővebb információért hívjon bizalommal!

27.292.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Befektetők ! 9043 nm-s építési telek eladó!

Eladó Szolnokon a Széchenyi lakótelepen a Mentőállomás mögötti részen, 9043 nm-s egybefüggő építési telek. A telek megosztása már az új tulajdonosra vár.A telek alkalmas társasház, vagy 10-12 db családiház építésére,kereskedelmi, szolgáltató,szociális,kulturális, épületek létesítésére is.  Irodánk bankfüggetlen ..

125.000.000 Ft

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye - aprohirdetesingyen.hu

Érden, Vincellér városrészben 873 nm építési telek eladó

Itt előbb találkozik őzikével, mint ellenséges szomszéddal!Érd kedvelt részén, Vincellérben eladó egy 873 nm építési telek. Közművek a telekhatáron. Egyedi adottságú, különleges, rendkívüli hangulatú terület. Buja növényzet, madárcsicsergés, intimitás jellemzi. Álmodja meg ide az én házam az én váram jellegű o..

11.900.000 Ft

Érd, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Szentmártonkátán építési telek eladó

Budapesttől 55 km-re, Szentmártonkáta központjában eladó egy 1044 négyzetméteres körbekerített építési telek. A környék rendezett, kultúrált családiházas övezet a Tápiómente és a Gödöllői dombság lankái által körbevéve. Víz, villany a telken, gázvezeték az utcában, a csatorna kifizetve. Az Lk-1 besorolású építés..

5.100.000 Ft

Szentmártonkáta, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Budapesttől 45 km-re Pilisen építési telek eladó

Pilis belterületén a Munkácsy utcában építési telek eladó. Pilis Pest megye szívében, Budapesttől 45 km-re, a Liszt Ferenc repülőtértől 25 km-re fekszik a 4. számú főút mellett. Gazdag történelmi múlttal, emlékekkel, és csodálatos természeti értékekkel rendelkező település.A városnak ma több mint tizenegyezer la..

5.000.000 Ft

Pilis, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Káván belterületi építési telek eladó

Budapesttől 40 km-re, Káván, a központban eladó egy 953 négyzetméteres belterületi, bekerített építési telek. A környék nagyon szép, tiszta levegőjű, csendes, erdős, dombos. vidék. Az eredetileg a telken álló, vályogból épült lakóház összeomlott. Jelenleg az ingatlanon egy ásott kút, ólak és egy nyári konyha jel..

4.000.000 Ft

Káva, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Borbányai építési telek

Nyíregyháza, Borbányán, a Szőlő utcán 1689 nm-es, két utcafronti, lejtős építési telek eladó. Víz és villany a telken belül. Gáz és csatorna az utcában. Nem megosztható (megengedett legkisebb építési telek: 1000 nm), 30%-a beépíthető. Építménymagasság: 4,5 méter. Beépítési mód  oldalhatáron álló. A telken találh..

8.900.000 Ft

Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - aprohirdetesingyen.hu

Katonatelepen ÉPÍTÉSI TELEK - Kecskemét

Kecskemét Katonatelepen sarki, 1292 m2-es, közművesített, 30%-ban beépíthető építési telek eladó. A telek elhelyezkedésének köszönhetően megosztható mivel mindkét végét utca határolja. Igény szerint megduplázható, mert a mellette lévő telek is szerepel a kínálatunkban.S.Z.O.L.G.Á.L.T.A.T.Á.S.A.I.N.K_K.E.R.E.S.Ő_Ü.G.Y.F..

12.900.000 Ft

Kecskemét, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

Katonatelepen ÉPÍTÉSI TELEK - Kecskemét

Kecskemét Katonatelepen 1292 m2-es, közművesített, 30%-ban beépíthető építési telek eladó. A telek elhelyezkedésének köszönhetően megosztható mivel mindkét végét utca határolja. Igény szerint megduplázható, mert a mellette lévő telek is szerepel a kínálatunkban.S.Z.O.L.G.Á.L.T.A.T.Á.S.A.I.N.K_K.E.R.E.S.Ő_Ü.G.Y.F.E.L.E...

12.900.000 Ft

Kecskemét, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

Kadafalván 800 nm.-es építési telek - Kecskemét

CSALÁDI HÁZAT SZERETNE? A telek már megvan! Kecskemét - Kadafalván 800 nm-es, osztott, összközműves, építési telek aszfaltozott utcában eladó.A településen iskola, óvoda, bölcsőde, bolt, gyógyszertár található. Bevásárlóközpont a közelben elérhető. Irányár: 5,8 MFt.

5.800.000 Ft

Kecskemét, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó Építési telek Budapest III. kerület Csúcshegy Solymár

3. ker.-ben a Csúcshegyen, panorámás, 850 m2-es 10.5 m szélességű telek, 19 m2-es kétszintes, közepes állapotú tégla építésű gazdasági épülettel eladó. Az épület fel van tüntetve a térképen. A vizet 36 m-es fúrt kút biztosítja. Az emeleten 10 m2-es terasz lett kialakítva. Innen nyílik a 10 m2-es szobába melyben egy kis..

14.900.000 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Eladó Építési telek Kecskemét

KECSKEMÉT ELSŐ ÖKO-LAKÓPARKJÁBAN ÉPÍTÉSI TELKEK ELADÓK!Az erdősített terület, a horgásztóval és a kialakított telkekkel aszfaltburkolaton közelíthető meg.- 3000 m2-es telkek- 10 %-ig beépíthetők,- 5,5 méter épületmagasságig.A terület - kivéve a villamos energiaszolgáltatást ? közműmentes!A megújuló energiahasznosítás =..

25.990.000 Ft

Kecskemét, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

Eladó Építési telek Kecskemét

KECSKEMÉT ELSŐ ÖKO-LAKÓPARKJÁBAN ÉPÍTÉSI TELKEK ELADÓK!Az erdősített terület, a horgásztóval és a kialakított telkekkel aszfaltburkolaton közelíthető meg.- 3000 m2-es telkek- 10 %-ig beépíthetők,- 5,5 méter épületmagasságig.A terület - kivéve a villamos energiaszolgáltatást ? közműmentes!A megújuló energiahasznosítás =..

15.900.000 Ft

Kecskemét, Bács-Kiskun megye - aprohirdetesingyen.hu

19.503db hirdetés: Építési telek eladó vasútállomáshoz közel, Építési telek Nagyréven eladó, Tószegen Szolnok felőli oldalon eladó építési, Szolnokon 353 m2-es épitési telek eladó, Kertvárosi hangulat eladó ÉPÍTÉSI TELEK, Balatonfüredi örök panorámás építési telek, Szép környezetben nyugodt helyen építési telek, Új parcellázású építési telek remek helyen, Eladó építési telek Abonyban, Eladó építési telek Kunhegyesen, Eladó építési telek Cegléden, Építési telek eladó Cegléden, Építési telek meglévő tervekkel Berhida, Eladó 75m2-es Építési telek Mogyoród, Összközműves építési telek zöldövezetben eladó, Zöldövezeti összközműves építési telek eladó, Új építési belvárosi lakások, Befektetők 9043 nm-s, Érden Vincellér városrészben 873 nm építési, Szentmártonkátán építési telek eladó, Budapesttől 45 km-re Pilisen építési telek, Káván belterületi építési telek eladó, Borbányai építési telek, Katonatelepen ÉPÍTÉSI TELEK Kecskemét, Katonatelepen ÉPÍTÉSI TELEK Kecskemét, Kadafalván 800 nm-es építési telek, Ballószögben 1333 nm építési telek, Eladó Építési telek Budapest III kerület, Eladó Építési telek Kecskemét, Eladó Építési telek Kecskemét, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.