Pl: laptop Veszprém megye | használt apple Budapest

Érden, új építésű társas házban még lefoglalhatja álmai otth

Magas minőség, kedvező áron!!! Érd, Tusculánum városrészén, 8 lakásos, új építésű társasházban, egy 64 nm-es emeleti lakás, erkéllyel, tárolóval és GÉPKOCSI BEÁLLÁSI LEHETŐSÉGGEL ELADÓ!!Most épülő, 1 emeletes, 8 lakásos társasházban eladó egy emeleti 64 nm-es, erkélyes lakás 2020 tavaszi átadással!Lakótelepi zajok hely..

38.900.000 Ft

Érd, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Azonnal kezdheti építeni álmai házát! - Törökbálint

Törökbálint legszebb részén, a József-hegyen csodálatos zöld környezetben eladó egy 720 négyzetméteres Budai hegyekre örökpanorámás építési telek.A beépíthetőség 25%, legmagasabb falmagasság 5 méter. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. A közelben van óvoda, általános iskola, gimnázium. Pár perc sétára van kék busz..

28.900.000 Ft

Törökbálint, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Valósítsa meg álmait! - Szirmabesenyő

Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 139308-as számú, 597 m2-es, belterületű szirmabesenyői építési telkét!  Az eladó szirmabesenyői építési telek jellemzői: - 597 m2-es belterületi telek Szirmabesenyőben, a Bacsó Béla utcában - a közmű az utcában található, a telek 30%-a beépíthető - a telek aszfaltozott úton meg..

5.100.000 Ft

Szirmabesenyő, Borsod-Abaúj-Zemplén megye - aprohirdetesingyen.hu

NAGYKANIZSA belvárosának közelében ÁLMAI OTTHONA eladó! - Na

Nagykanizsán BELVÁROSÁNAK KÖZELÉBEN, csendes, családi házas övezetben kínálom eladásra ezt az luxus kategóriás, exkluzív kivitelezésű, PRÉMIUM minőségű anyagokból gondos tervezéssel és kivitelezéssel épült, többgenerációsként is használható, számos extrával ellátott, gyönyörű (talán ez rá a megfelelő szó) nagy összefüg..

69.000.000 Ft

Nagykanizsa, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Erdő szélén házikó... helyett telek - Valósítsa meg álmait

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 602 106-os számú VONYARCVASHEGYI ÉPÍTÉSI TELKÉT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált VONYARCVASHEGYI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői: - 1001 m2 -es telek, a Balatontól 3 km-re - 30 % beépíthetőséggel - gáz, víz, villany és csatorna a telek előtt található - csendes környéken, er..

9.500.000 Ft

Vonyarcvashegy, Zala megye - aprohirdetesingyen.hu

Álmai villája a Svábhegyen - Budapest XII. kerület

AZ INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budapest XII. kerületében, a Svábhegyen, műemlékvédett környezetben helyezkedik el, amely az Istenhegyi út felől mind gépkocsival, mind tömegközlekedési eszközökkel egyaránt megközelíthető. A telek önálló gépkocsi bejárattal rendelkezik a szomszédos utca irányából is. Így összességében..

2.147.483.647 Ft

aprohirdetesingyen.hu

Álmai otthona! - Eladó téglalakás Alsóörsön

ÁLMAI OTTHONA - eladó  TÉGLALAKÁS ALSÓÖRSÖN    A CASANETWORK  BALATONFÜREDI Ingatlaniroda eladásra kínálja 1056 szám alatti kertkapcsolatos TÉGLA LAKÁSÁT ALSÓÖRSÖN   A CASANETWORK által kinált TÉGLALAKÁS  tulajdonságai:   - Alsóörs partközeli részén, zárt udvarú gyönyörűen parkosított területen nyugodt kör..

49.900.000 Ft

Alsóörs, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Építsd fel álmaid házát - Csopak

Építsd fel álmaid házát-Csopakon Eladó  Kert-Gyümölcsös Telek CasaNetWork Balatonfüredi iroda eladásra kínálja a  0858 számú kiváló tulajdonságokkal bíró építési telkét.   Kert, gyümölcsös jellemzői:       .-796 m2,-összközműves       .-Lf2 besorolású,- nem beépíthető telek mert nincs meg a megszabott 15m ut..

15.000.000 Ft

Csopak, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

ÁLMAI OTTHONA - eladó sorházi lakás BALATONFÜREDEN - Balaton

ÁLMAI OTTHONA - eladó  sorházi lakás BALATONFÜREDEN   A CASANETWORK  BALATONFÜREDI Ingatlaniroda eladásra kínálja 1183 szám alatti kertkapcsolatos SORHÁZI LAKÁSÁT BALATONFÜREDEN  A CASANETWORK által kínált SORHÁZI LAKÁS  tulajdonságai:  - Balatonfüred csendes, mégis központi részén helyezkedik el - a központ ..

51.500.000 Ft

Balatonfüred, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

Köszöntünk... álmaid városában! Társasjáték

Amerikai kertvároskát kiépíteni nem kis kunszt, főleg, ha a játékosok minden körben a három fejlesztés egyikével élhetnek csak! Kertek, kerítések és medencék várnak a mindenkiben rejtőző lelkes telekfejlesztőre. A tervezési bizottság megadta a rajtjelet, és az utcák kivitelezése csak a játékosok ravaszságán múlik! A gu..

5.670 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Köszöntünk... álmaid városában! Társasjáték

Amerikai kertvároskát kiépíteni nem kis kunszt, főleg, ha a játékosok minden körben a három fejlesztés egyikével élhetnek csak! Kertek, kerítések és medencék várnak a mindenkiben rejtőző lelkes telekfejlesztőre. A tervezési bizottság megadta a rajtjelet, és az utcák kivitelezése csak a játékosok ravaszságán múlik! A gu..

5.670 Ft

Budapest, Pest megye - aprohirdetesingyen.hu

Építtesse meg álmai otthonát! - Tapolca

Kizárólag nálunk. A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 601841-es számú, ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ PROJEKTET. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált új építésű ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ jellemzői: - A képen látható egyszintes épület igény szerinti helyen (Dunántúlon) megépíthető. - a lakótér 101 nm - 3 féle fűtési ren..

39.500.000 Ft

Tapolca, Veszprém megye - aprohirdetesingyen.hu

1.761db hirdetés: Falusi hangulatot adó utcában most megépítheti, Érden új építű társas házban még, Valósítsa meg álmai lakását Kecskemét belvárosában, Kedvező fekvű telekre építse fel álmai, Szilaj Kövesd az álmaid puzzle 100db-os, Építse meg álmai házát Kőröshegy, Kaposfő Álmai otthonát saját elképzel szerint, Álmai otthona Kaposvár, Eladó építési telek Kaposvár 2172nm 3900000Ft, Azonnal kezdheti építeni álmai házát, Valósítsa meg álmait Szirmabesenyő, NAGYKANIZSA belvárosának közelében ÁLMAI OTTHONA eladó, Erdő szélén házikó helyett telek, ÉPÍTSE MEG ÁLMAI OTTHONÁT, BRUTÁLIS 60% OS AKCIÓ, Kihagyhatatlan lehetőség ha álmai otthonát keresi, Kihagyhatatlan lehetőség ha álmai otthonát keresi, Kihagyhatatlan lehetőség ha álmai otthonát keresi, Álmai villája Svábhegyen Budapest, Fényes Szabolcs Álmaimban valahol CD, Kihagyhatatlan lehetőség ha álmai otthonát keresi, Kihagyhatatlan lehetőség ha álmai otthonát keresi, Köszöntünk álmaid városában társasjáték, Álmai otthona Eladó téglalakás Alsóörsön, Építsd fel álmaid házát Csopak, ÁLMAI OTTHONA eladó sorházi lakás, Köszöntünk álmaid városában Társasjáték, Köszöntünk álmaid városában Társasjáték, Falusi hangulatot adó utcában most megépítheti, Építtesse meg álmai otthonát Tapolca, új és használt termék.

Az oldalon megjelenített adatok tájékoztató jellegűek. Ezen tartalmakért az aproguru.hu üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.